20 / 04 / 2024

Adana yatırımları

Adana yatırımları

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Adana'nın dev projeleri bugün açılıyor!

2017’yi ‘Altın Hizmet Yılı’ ilan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü olan 5 Ocak’ta 5 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Adana, dev açılışlar için gün sayıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 Ocak’ta hizmete girecek altgeçitlerde incelemeler yaptı, işçilere kolaylıklar diledi.

Adana Karaisalı’nın cazibesi artıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'ya 350 milyon liralık proje müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni yılda toplam 350 milyon liralık projenin hizmete gireceğini, 120 adet yeni otobüsün toplu taşıma filosuna dahil edileceğini müjdeledi.

Adana'ya yarı olimpik yüzme havuzu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yarı olimpik havuzu hizmete hazır hale getirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Halkımızın sağlığı için fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” dedi

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Adana'daki 6 dev projede son durum!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın itibar abidesi olacak 6 dev projenin yanı sıra kentin geleceğine yön verecek projeleri de art arda uygulamaya koyacaklarını açıklamıştı. İşte o projelerde son durum...

Adana'da hangi yatırımlar yapıldı?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gerçekleştirdiği yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sundu.

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Adana'nın çehresi değişecek!

Adnan Menderes Bulvarı’nın Karayolları İl Müdürlüğü tarafındaki girişinden Menderes Adası kavşağına kadar olan bölümde uygulanacak olan projenin ilk etabı için önümüzdeki günlerde start veriliyor.

Adana turizmde depar atacak!

Adana Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, kent için adeta turizm dopingi sayılabilecek 2016 yılı faaliyet planlarını açıkladı, kentin tarihi, kültürel ve turistik potansiyelinin tanıtılması için tüm enstrümanlar kullanılacak, yeni değerler oluşturulacak

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Adana'da 5 bin emekli ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi Hüseyin İyiyürek, Türkiye Emekliler Derneği üyelerine Toki Kanalıyla Batman'da bin 572 adet, Urfa'da 600 adet ev yaptırdığını işaret etti.

2018'de Adana'da yapılacak ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 2018'de Adana'da yapılacak yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Adana yatırımlarla sağlık merkezine dönüşüyor!

Sağlık yatırımları yönünden oldukça zengin olan Adana, ulusal anlamda değil, yakın coğrafyada şifa arayan dünya insanlarının da tercih ettiği bir kent oldu.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Adana'daki otel yatırımları ihtiyacın üzerinde!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Adana'da otel yatırımları kentin ihtiyacının çok üzerine çıktı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Adana Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şirin, Adana'da otel yatırımlarının kentin ihtiyacının üzerine çıktığını belirtti.

Hüseyin Sözlü Yüreğir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor!

ADANA, büyük bir atağa hazırlanıyor. Yıllık 201 milyon ton petrolün akacağı Ceyhan’da kurulacak, ‘Enerji İhtisas Bölgesi’ petrokimya yatırımlarına hazırlanıyor. Kamulaştırmada son aşamaya gelindi, tahsisler yakında başlayacak.

Kazım Özgan Kozan yatırımlarını anlattı!

AK Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan'ın Türkeli Mahallesinde gerçekleşen toplantısına AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun'da katıldı. Kazım Özgan Kozan yatırımlarını anlattı...

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Adana yatırımları Haberi

Adana yatırımları


Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği 11. Meclis Toplantısı’na katılarak kentin dinamiğini oluşturan meclis üyelerine Adana’nın geleceğini şekillendirecek olan projelerinden bahsetti.


PROJELERİNİ ANLATTI

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adana’da ulaşımda hayata geçirdiği projelerle hemşerilerine otoyol standartlarında konforlu ulaşım sağlayan, yaşlı bakım ve hizmetleri ile bakıma muhtaç vatandaşlar için sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneğini sergileyen Başkan Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın 11. Meclisi’nde meclis üyelerine kentin geleceğini inşa eden projeleri anlattı.


 DESTEKLERİ İÇİN HELALLİK İSTEDİ

Yirmi yıllık belediye başkanlık tecrübesi, hemşerilerinden aldığı manevi güç ile durmaksızın çalışan, şehir haritasına işlediği planlamalar ile Adana’ya sonsuz bulvarlar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Danışma Meclisi’nde ikinci beş yıllık hizmet...