26 / 04 / 2024

adanada havuzların bakımı yapılıyor mu

adanada havuzların bakımı yapılıyor mu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki bazı havuzlar kaderine terk edildi. Düne kadar çocukların kulaç attığı havuzlar ilgisizlik yüzünden harabeye döndü, ahır olarak kullanılıyor

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında asgari ücret depremi! Hemen bir bir hesaplanan rakamlara bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı da 2023'te zamlı ödenecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı ne kadar olacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 1 Ocak 2023 zammı buz kestirdi! Hemen bir bir hesaplanan rakamlara bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına Ocak sürprizi! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Birçok kişinin sık sık araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 1 Ocak zammında son hesaplar yapılıyor. Hesaplanan yeni rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın...

19 Aralık evde bakım parası yattı mı? Herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam 3 bin 340 TL...

Evde bakım maaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma ihtiyacı olan engelli ve yaşlı vatandaşların ailelerine her ay düzenli olarak veriliyor. Peki 19 Aralık evde bakım parası yattı mı? Herkes hesaplarını kontrol etsin! Tam 3 bin 340 TL...

Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

Birçok vatandaşın merakla beklediği evde bakım maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 TL binlerce kişiye yattı! Evde bakım parası il il sorgulama!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası alanlar inanamadı! Hemen zamlı maaşlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı dört gözle bekleniyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası 2023'te kaç lira olacak? Şimdi yeni maaşlara bakın! 

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Hemen hesaplarınızı kontrol etmeye başlayın! 3 bin 340 TL yatmış olabilir! İşte evde bakım maaşı yatan iller!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın!

Evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

Aralık ayının gelmesiyle beraber evde bakım maaşı araştırmaları hızlandı. Peki evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında zam depremi! Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası Ocak zammı sık sık gündeme geliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ne kadar zamlanacak? Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

adanada havuzların bakımı yapılıyor mu Haberi

adanada havuzların bakımı yapılıyor mu

Adana'da yaz mevsiminde yaşanan boğulma vakalarının önüne geçilmesi için yapılan yüzme havuzlarından bazıları bakımsızlık yüzünden harabeye döndü. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Gürselpaşa Mahallesi'ndeki yüzme havuzu, bir yıldır kullanılamaz halde. Yabani otların bürüdüğü havuzun soyunma odalarında lambadan musluklara varıncaya kadar her şey sökülmüş. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki yüzme havuzu ise ahır olarak kullanılmaya başlanmış. Her iki havuzdaki tahribatın maliyetinin 500 bin lira civarında olduğu bildirildi. Her yıl yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen Adana Valiliği, DSİ'ye ait sulama kanallarının yakınlarına cep havuzları yapmaya başladı. Adana Valiliği'ni takip eden dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak da, havuz kampanyasına destek verdi. Büyükşehir Yasası'nın ardından Valiliğin denetimindeki havuzlar Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Ancak Büyükşehir, sorumluluğu altındaki havuzlardan bazılarını kaderine terk etti.


HAVUZDU AHIR OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013...