18 / 04 / 2024

adanadaki havuzlar

adanadaki havuzlar

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki bazı havuzlar kaderine terk edildi. Düne kadar çocukların kulaç attığı havuzlar ilgisizlik yüzünden harabeye döndü, ahır olarak kullanılıyor

Sağlık Bakanlığından sitelerdeki yüzme havuzları için koronavirüs tedbirleri!

Site havuzlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, havuzlarda, çalışanlar dahil 4 metrekareye 1 kişi olacak biçimde kapasite belirlenecek, havuz içerisinde 8 metrekareye 1 kişi olacak şekilde kapasite ayarlanacak.

Sitelerdeki havuzları ne kadar kullanıyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki havuzlar" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Havuzlar aidatların kabarmasına neden oluyor!

İnşaat firmalarının, konut projelerinde sunduğu havuzlar çoğu zaman kullanılmazken, aidatların kabarmasına neden oluyor..

İzmir'e yangın havuzları inşa ediliyor!

Yaz aylarında artan orman yangınlarıyla mücadele etmek için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların derinliklerine yangın havuzları inşa ediyor. Yaklaşık 4 bin hektarlık ormanlık alana can simidi olacak Alaniçi Yangın Havuzu önümüzdeki hafta sonuna kadar hizmete girecek.

Adana'daki havuzlar kaderine terk edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki bazı havuzlar kaderine terk edildi. Düne kadar çocukların kulaç attığı havuzlar ilgisizlik yüzünden harabeye döndü, ahır olarak kullanılıyor

Antalya Kepez'e açık yüzme havuzları geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Ankara'nın fıskiyeli havuzlarına 1.4 milyonluk onarım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarındaki süs havuzlarının onarımını 1.4 milyon TL bedelle yaptıracak. İhaleyi kazanan firma, 127 adet süs havuzunun bakım- onarımını üstlenecek.

Çorum'da Kültür Merkezi açıldı!

Çorum Belediyesince kadınların eğitim, spor gibi alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla inşa edilen, yüzme havuzları, sinema salonu, buz pateni pisti, spor salonları ile rehabilitasyon alanlarının bulunduğu kültür merkezi törenle açıldı.

Lüks konutta ‘akıllı’ dönem!

Ümraniye Tepeüstü’nde ortalama metrekare fiyatları 10 bin lira olan projede güneş ve rüzgar enerjisinden yararlanılarak, elektrik elde edilmesi çalışmaları yapılıyor. Süs havuzları da oksijenle havalandıralacak.

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun gelişmesi yönündeki çalışmaları sürüyor. Başarılı sporcuların yetişmesi için yüzme havuzları inşa eden Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez ilçesine kazandırdığı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete giriyor.

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life Bornova projesinde restoranlar, SPA ve Fitness, koşu ve yürüyüş yolu, açık ve kapalı yüzme havuzları ve çarşı gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri ne zaman teslim edilecek?

Aydın'da atıl durumdaki havuzlar spor alanı olacak!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Efeler İlçesi’nde bulunan, atıl ve kaderine ter edilmiş durumda hizmet bekleyen Pınarbaşı Yüzme Havuzları’nın yerine spor alanları yapılacağı öğrenildi.

adanadaki havuzlar Haberi

adanadaki havuzlar

Adana'da yaz mevsiminde yaşanan boğulma vakalarının önüne geçilmesi için yapılan yüzme havuzlarından bazıları bakımsızlık yüzünden harabeye döndü. Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki Gürselpaşa Mahallesi'ndeki yüzme havuzu, bir yıldır kullanılamaz halde. Yabani otların bürüdüğü havuzun soyunma odalarında lambadan musluklara varıncaya kadar her şey sökülmüş. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki yüzme havuzu ise ahır olarak kullanılmaya başlanmış. Her iki havuzdaki tahribatın maliyetinin 500 bin lira civarında olduğu bildirildi. Her yıl yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen Adana Valiliği, DSİ'ye ait sulama kanallarının yakınlarına cep havuzları yapmaya başladı. Adana Valiliği'ni takip eden dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak da, havuz kampanyasına destek verdi. Büyükşehir Yasası'nın ardından Valiliğin denetimindeki havuzlar Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Ancak Büyükşehir, sorumluluğu altındaki havuzlardan bazılarını kaderine terk etti.


HAVUZDU AHIR OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013...