25 / 04 / 2024

adana\'ya yeni üniversite

adana\'ya yeni üniversite

 TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi, Adana ’ya kurulacak 'Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ’nin,  38 yıllık geçmişe sahip çukurova Üniversitesi ’nin (çÜ) rakibi değil tamamlayıcısı olacağını' bildirdi...  

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Adana’ya ‘kentsel dönüşüm’ müjdesi!

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağış sonrasında oluşan selde 12 bina ağır hasar aldı. Afetzedelere ziyaret gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

adana\'ya yeni üniversite Haberi

adana\'ya yeni üniversite

                Kirişçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, verimli topraklarıyla
 bilinmesine rağmen aynı zamanda bir sanayi ve turizm kenti olan Adana 'ya
 kazandırılacak yeni üniversite ile ilgili kararın 13 gün gibi kısa bir sürede
 adeta jet hızıyla alındığını belirtti.
                Önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün, daha sonra kenti ziyaret eden
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın, Adanalılara üniversite konusunda müjde
 verdiğini anımsatan Kirişçi, 'Hem cumhurbaşkanımıza, hem de başbakanımıza, bir
 Adanalı olmanın yanında, kentin milletvekili olarak şükran duygularımı belirtmek
 isterim. Bu üniversite, kentimiz için çok şey ifade ediyor' dedi.
                Kirişçi, kurulacak...