05 / 05 / 2024

Adapazarında halkın katılım toplantısı

Adapazarında halkın katılım toplantısı

Dünyalar Asfalt YolYapı Nak. Taah. Mad. Tic. ve San; Ltd.Şti. tarafından Kalker Ocağı,Kırma eleme tesisi kapasite artışı projesi için 13 Ocak 2015 günü halkın katılımı toplantısı düzenlenecek.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 600 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli kira sertifikaları ihracı onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın olağan genel kurul kararları tescil edildi!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 19 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan Kararlar, 2 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.3 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 5 yıl vadeli, üç adet 300 milyon TL ve bir adet 400 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı Tertip İhraç başvurusu onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik 3.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 3.dönemsel kira ödemesi tamam... 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 101.5 milyon TL'lik kira sertifikası itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS32136 ISIN kodlu, 46 gün vadeli, 101 milyon 500 bin TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi! 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın beş adet 300 milyon TL, bir adet 400 milyon TL ve bir adet 500 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 2.dönemsel kira ödemesi gerçekleşti. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik 21. tertip ihraç belgesi! 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL utarında, 102 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 729 gün vadeli, 50 milyon TL tutarında, TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 145 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12146 ISIN kodlu, 107 gün vadeli, 145 milyon TL sermaye tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Adapazarında halkın katılım toplantısı Haberi

Adapazarında halkın katılım toplantısı

Dünyalar Asfalt Yol Yapı Nak. Taah. Mad. Tic. ve San; Ltd. Şti. tarafından; Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Taşkısığı Köyü mevkiinde, 77,48 hektarlık 20053148 nolu işletme ruhsatlı sahada Kalker Ocağı ve Kırma eleme tesisi kapasite artışı yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Taşkısığı Mahallesi Kahvehanesi

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 13/01/2015

Proje Sahibi: Dünyalar Asfalt Yol Yapı Nak. Taah. Mad. Tic. ve San; Ltd....