24 / 04 / 2024

Adell Kalemcilik Arsa

Adell Kalemcilik Arsa

Ekonomist dergisi, kapak dosyası olarak sunduğu "Borsada peşinden koşulacak 5 beklenti"yi satın almalar, bedelsiz potansiyeli, yeni halka arzlar, borsa kotundan çıkış ve arazi satış beklentisi olarak sıraladı

Arsa fiyatlarını düşürebilecek 5 etken!

Mart ayında Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü ve Levent İETT arsalarının peş peşe astronomik fiyatlar satılması İstanbul'da arsa fiyatlarına tavan yaptırdı. Bu tavan, -borsacıların deyimiyle- tam 7 aydır çözülmedi. Yani fiyatlar geriye gitmiyor. Tam tersine

Arsa yatırımında dikkat edilecek 4 hukuki incelik!

Arsa yatırımlarında dikkat edilmesi gereken hukuki incelikler neler? “Arsa”, “arazi”, “tarla” gayrimenkul hukuku bakımından aynı şeyler mi? Arsa, sit alanı olarak kamu adına tescil edilebilir bir yerde midir? Tapu kayıtlarındaki ince detaylar.

Tekirdağ'da satılık 2 arsa

Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kapaklı Belediyesine ait 2 adet arsa satılacak

Milli Emlak İstanbul'da arsa ve bağ yeri satacak

İstanbul Defterdarlığı Kartal Emlak Müdürlüğü Tuzla Merkez ve Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsa ve bağ yerini satışa çıkardı.

Kadıköy Belediyesi arsa satacak

İstanbul Kadıköy Belediyesine ait 391 metrekare yüzölçümlü arsa satışa çıkarıldı.

Ankara'da satılık arsa

Ankara İl Özel İdaresi İl Encümeni, Yenimahalle ve Sincan'da bulunan arsa ve harmanyerini satacak

Yatırımcı İskenderun'da arsa arıyor

Atakaş Şirketler Grubu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun bölgesinde yatırımcıların arsa bulmakta zorlandıklarını belirterek, sanayici için arsa üretilmesini istedi.

'İskenderun'da arsa bulunmuyor'

Atakaş Başkanı, yörede yatırımcıların arsa sıkıntısının giderilemediğini söyledi.

Edirne Belediyesi 2 arsa satacak

Edirne Keşan Belediyesine bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde 2 adet arsa kapalı teklif ile satılacak

Arsa yatırımının 10 püf noktası

Türkiye'nin 1 numaralı emlak uzmanı Tebernüş Kireçci arsa yatırımcıları için kaleme aldı.

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Adell Kalemcilik Arsa Haberi

Adell Kalemcilik Arsa

Ekonomist dergisi yaptığı araştırmada 'Değerli araziler'i ikinci sırada tutarak "Bir projeyle başınıza talih kuşu konabilir" yorumunu yaptı. İşte o haber: 


"Türkiye’de son yıllarda inşaat sektörü büyümenin itici gücü rolüne soyunan sektörlerinin başında geliyor. Değerlemeler her geçen yıl artıyor. Bu durum şehir içinde kalmış fabrika arazisi olan borsa şirketlerindeki beklentileri de artıyor. Çünkü şirketler, tesislerini şehir dışına taşıyarak buradaki arazilerini değerlendirme yoluna gidiyor. Bunun örneklerini İMKB’de son yıllarda sıklıkla gördük.

Eczacıbaşı’nın 4. Levent’teki arazisinde yükselen Kanyon projesi, Edip İplik’in Güneşli arazisinde yükselen 212 AVM ve Rezidans, Yenibosna Altınyıldız fabrika binası üzerindeki Istvest konut projesi ve yine aynı bölgedeki Star City, Vakko’nun Merter fabrikası üzerine yapılan proje, Hürriyet’in 58.6 bin metrekarelik arazisini 127.5 milyon dolara Nurol’a satılması, Netaş’ın Ümraniye’deki 94.5 dönümlük arazisini 175.4...