19 / 04 / 2024

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Bolu Atatürk Bulvarı'nda yer alan şubelerinin yapılan verimlilik incelemesi sonucu 1 Ağustos 2015 tarihinde kapatılmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 97'si POLSAN'a satıldı!

Bolu’da TEM Otoyolu yanında yer alan Highway Outlet AVM’nin TMSF’nin elinde bulundurduğu yüzde 63’lük hissesi Polis Bakım ve Yardım Sandığı'na (POLSAN) satıldı

Highway AVM’nin satışı iptal edildi!

Bolu'da yer alan ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında denetim kayyumu atanan Highway AVM'nin satışı iptal edildi.

Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu!

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'lik hissesine TMSF el koydu.

Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı!

Ankara-İstanbul yolu üzerindeki Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı. Ayrıca Bolu Belediye Başkanı ve bazı memurlara da soruşturma izni verildi.

14 Burda AVM bayramda açık mı?

14 Burda AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Bolu 14 Burda AVM bayramda açık mı?14 Burda AVM bayramda kaça kadar açık?14 Burda AVM bayramda kaçta açılacak?

Özdilek Holding AVM sayısını 12'ye çıkarmayı hedefliyor!

Özdilek Holding, Bolu, Uşak ve Manisa/Turgutlu Alışveriş Merkezleri'nin açılmasıyla AVM sayısını 12'ye, ev tekstili mağaza sayısını da 70'e çıkarmayı planlıyor.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu Highway Outlet AVM'de pazarlık son aşamada!

Boludağı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Highway Outlet AVM satılıyor. 4 firmanın talip olduğu AVM'nin satışında pazarlıklar son aşamaya geldi.

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor Haberi

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Toplanan yönetim kurulumuz,Atatürk Bulvarı No:19 BOLU adresinde bulunan 'BULVAR' şubemizin, firmamızın yapmış olduğu verimlilik çalışması kapsamında 01.08.2015 tarihi itibari ile kapatılmasına karar...