25 / 04 / 2024

Adil Işık Group ciro

Adil Işık Group ciro

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ramazan Karakök tarafından kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Işık mağaza sayısını ikiye katlayacak!

Yurt dışında 45 mağazası olan Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, “2017 yılında mağazalaşma ve ciro anlamında yüzde 100 büyüme hedefliyoruz” diye konuştu.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Adil Işık Group mağaza sayısını 145'e yükseltecek!

Türkiye'de 130 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, yıl sonunda bu rakamı 145'e yükseltecek. Adil Işık Group'un 2016 hedefi yüzde 50 büyüme.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Adil Gökçadır: Doğru dönüşümle Bursa, Paris olur!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği İMSİAD öğrencilerle buluşuyor. Mimarlık Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya gelen İMSİAD’ın kurucu Başkanı ve Gökçadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Adil Gökçadır: Doğru dönüşümle Bursa Paris olur!

Mimarlık Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya gelen İMSİAD'ın Kurucu Başkanı Adil Gökçadır, Bursa'daki binaların yüzde 35'inin kaçak olduğuna vurgu yaptı. Kentsel dönüşümün Bursa için zaruri olduğunu belirtti.

Boğaziçi Köprüsü satışa çıkarıldı!

1982 yılında Boğaziçi Köprüsü yurt dışındaki işçilere döviz karşılığı satılacakmış. Peki kaç liraya? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Adil Işık Group ciro Haberi

Adil Işık Group ciro

2000'li yıllarda Türkiye'de toptancı olarak faaliyet gösteren, 2002'den itibaren ise yoğun ihracat yaptığı Rusya'ya mağaza açarak açılan Adil Işık, işlerinde yurtdışının payını artırmayı hedefliyor. 'Adil Işık' markasıyla başladığı yolculuğunu 'ADL' ve 'Love My Body' markalarıyla sürdüren şirket, bugün yurtiçinde 116 ve yurtdışında ise 45 mağazaya ulaşmış durumda. Adil ve Zehra Işık çiftinin büyüttüğü şirket, yıllık 4 milyon adetlik üretim gerçekleştiriyor. Yurtiçinde yabancı turistlerin yoğun alışveriş yaptığı lokasyonlarda mağazalaşmaya yönelen şirket, yurtdışındaki büyümesini de hızlandırıyor. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, Suudi Arabistan, Dubai ve Azerbaycan'da yeni mağazalarla, Rusya'da ise online kanalda büyümeye odaklandıklarını anlatıyor. İşte Ekonomist'ten Özlem Bay Yılmaz'ın röportajı;

2019 yılı nasıl geçiyor?
2018 yılının temmuz-ağustos ayında başlayan bir süreç yaşadık. Dolar kurunun artmasıyla birlikte tüm giderlerin...