29 / 03 / 2024

Adil Karaismailoğlu kanal İstanbul

Adil Karaismailoğlu kanal İstanbul

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2022'nin yeni hamle yılları olacağını vurgulayarak, önceliklerinin Kanal İstanbul olacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul tamamen bu ihtiyaçtan doğmuş alternatif bir su yoludur" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul en önemli gündemlerimizden olacak!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2021'de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında, projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak" dedi.

Kanal İstanbul'da çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin son durumu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin stratejik projesi Kanal İstanbul'un inşası tamamlanmadan önce; gemi trafik yönetimi, kılavuzluk ve römorkör hizmetleri ile acil durum hizmetlerinin tamamını kapsayan kanal emniyetinin sağlanması için işletme modelini belirleyeceğiz." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kanal İstanbul dünyayı Türkiye'ye bağlayacak' görüşünü dile getirerek, "Kanal İstanbul seyir güvenliği açısından Boğaz'dan 13 kat daha güvenli olacak" diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir dünya projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un, bir dünya projesi olduğunu dile getirerek, "İstanbul Kanalı ve oluşturduğu ekosistem sayesinde; Türkiye, bilimin, teknolojinin, sanatın ve ekonominin kalbi olacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir İstanbul projesi değil Türkiye projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul projesinin yalnızca İstanbul değil bir Türkiye projesi olduğunu söyledi.

Adil Karaismailoğlu‘ndan beklenti büyük! Kanal İstanbul hızlanacak!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevinden alınan Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Cahit Turhan'ın koronavirüs tedbirleri kapsamında “seferberlik önlemlerine” yeterli desteği vermediği iddia edildi…

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı! Tarihe geçecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tarihe geçecek projeler arasında olan Zigana Tüneli'nin 3 Mayıs'ta açılacağını açıkladı.

Trabzon Şehir Hastanesi işte bu tarihte açılacak! Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı son dakika açıklamasında Trabzon Şehir Hastanesi'nin 26 Şubat 2025 tarihinde Trabzon'un ve Türkiye'nin hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtti.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

İstanbullular dikkat! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'ndaki son durumu Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesindeki son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşası bu hafta başlıyor! Bakan Karaismailoğlu, tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi ile ilgili açıklamasında "Kalıcı konutların plan, projelerini de yaptık. Pek çok yerde de inşallah bu hafta itibarıyla yapım çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde kalıcı konutlar nereye yapılacak? Bakan Karaismailoğlu tek tek açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, deprem bölgesi Adıyaman'da son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bakan Karaismailoğlu ayrıca kalıcı konutların nereye yapılacağını da açıkladı...

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! Bakan resmen açıkladı! Çalışmalar etap etap başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son günlerde sık sık iptal edildi iddialarıyla gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Kanal İstanbul projesinde son durum ne? Kanal İstanbul ile neler değişecek?

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Adil Karaismailoğlu kanal İstanbul Haberi

Adil Karaismailoğlu kanal İstanbul

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2022'nin yeni hamle yılları olacağını dile getirerek, "2022'de yoğun bir şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

Para'da yer alan habere göre, Bakan Adil Karaismailoğlu, önceliklerinin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul olacağını söyledi.

 “2022 yeni hamle yılımız olacaktır” şeklinde konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen ve 2022'de hizmete açılacak olan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattıyla birlikte demiryolu motor, ray ve setlere ağırlık vereceklerini dile getirerek şunları söyledi: “Başta İstanbul olmak üzere, Ankara'da, Kocaeli'de, Kayseri'de, Bursa'da Gaziantep'te raylı sistem çalışmalarını sürdüreceğiz. Denizcilikte, seyir emniyetini daha da artıracak bilişim destekli seyir güvenliği sistemlerini yaygınlaştıracağız. Tüm ulaşım ve iletişim yatırımlarında çevre duyarlılığımız hat safhada sürecek” 

"YATIRIM HAMLELERİ MEYVELERİNİ VERDİ"

Para Dergisi'ne Bakanlığının öncelikli gündem maddelerini anlatan Ulaştırma ve Altyapı...