26 / 04 / 2024

Adil Öksüzün evi

Adil Öksüzün evi

Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Türkiye'de gıda fiyatları 34 aydır aralıksız artıyor!

Gıda fiyatları dünyada 26 ayın en düşük seviyesini görürken Türkiye’de ise 34 aydır artışına aralıksız devam ediyor.

Gıda fiyatları dünyada dibi görürken, Türkiye’de aralıksız 33 aydır yükseliyor!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) derlediği verilere göre, küresel gıda fiyatları mayısta şeker ve et fiyatlarındaki zamlara karşın son 2 senenin minimum seviyesine geriledi. TÜİK’in paylaştığı veriler ise, Türkiye'deki gıda fiyatlarının aralıksız tam 33 aydır arttığını gösteriyor.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Öksüz yetim maaşını kimler alabilir? Öksüz yetim yardımı nasıl alınır? Babadan yetim aylığı ne kadar?

Öksüz yetim maaşı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Öksüz yetim maaşı nasıl alınır, Öksüz yetim maaşına nasıl başvuru yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Adil Öksüzün evi Haberi

Adil Öksüzün evi

Ankara'daki Akıncı Hava Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra savcının tutuklama talebine rağmen salıverilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz'ün, ABD'de kurduğu şirket için İstanbul-Üsküdar'da verdiği adresteki ev adeta “hayalet evi”ni andırıyor. ABD Başkan adaylarından Hillary Clinton'ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yaptığı ortaya çıkan Öksüz'ün, şirket kurmak için ABD resmi makamlarına yaptığı belgeler ile verdiği adrese Yeni Şafak ulaştı.

SAHTE ŞİRKETİN YÖNETİCİSİ ADİL ÖKSÜZ

Harmony Enterprises isimli şirket için New Jersey eyalet yönetimine sunulan dosyayı, Adanas Hukuk Bürosu adına Vahram Adanas'ın hazırlamış. Kayıtlarda, şirketin kuruluş dosyasını resmi makamlara ileten isim ise ABD'de bulunan “Bergen” isimli FETÖ okulunun yönetim kurulu üyelerinden Kadir Okatan. Talep dosyasının resmi rakamlara verildiği tarih 15 Kasım 2010. New Jersey eyalet yönetiminin Adil Öksüz'ün şirketine verdiği...