23 / 04 / 2024

Adım İstanbul kiralık

Adım İstanbul kiralık

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Adım İstanbul ön satışlar başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul ön satışlar başlıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir fiyat listesi!

5 bin 76 metrekare alan üzerinde yükselen ve 6 bloktan meydana gelen Adım İstanbul Kayaşehir fiyat listesi kapsamında daireler 406 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

Adım İstanbul'da fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor.

Adım İstanbul'da ön satışlar başladı!

İstanbul'un giderek merkezi haline gelen Başakşehir'de Emtek Konut GYO ile Intaya, EYS, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla gerçekleştirilecek 'Adım İstanbul' Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alıyor.

Adım İstanbul Başakşehir'de ön satışlar başlıyor!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında hayata geçirilecek olan Adım İstanbul, Başakşehir yeni merkezinde inşa edilecek.

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Bakanlık'tan dev bir adım geldi! Bunu yapanlar bundan sonra yandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kayıt dışı ekonomiyle ilgili çok önemli bir adım geldi. Bakanlık kayıt dışı ekonomiye yönelik sert tedbirler alacak. Kayıt dışı ekonominin büyük ölçüde önüne geçilmesi hedefleniyor.

Türkiye'nin zam şampiyonu kırmızı et için kritik adım atıldı! Et fiyatları düşecek mi?

Son zamanlarda yüksek fiyatlarla adından sıkça söz ettiren kırmızı et fiyatları için kritik adım geliyor. Peki kırmızı et fiyatlarının düşmesi için hangi adımlar atılacak? İşte ayrıntılar... 

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Evvel-Adım İstanbul kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel-Adım İstanbul projesinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı 17 Ocak 2020 tarihinde onaylandı...

TKDK'nın kullandığı tüm binalar kiralık çıktı!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TKDK'nın kullandığı ülke genelindeki 42 binanın tümü kiralık çıktı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin meclise soru önergesi verdi.

Evvel-Adım İstanbul kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evvel-Adım İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı 20 Aralık 2018 tarihinde onaylandı.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki dükkanlara 39.1 milyonluk teklif!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkanın açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucu 25 adet dükkana teklif gelmiş olup, teklif alınan ticari ünitelerin satış bedeli 39 milyon 110 bin 169,49 TL + KDV .

Ad Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Ocak tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Adım İstanbul Evleri ödeme şartları!

Adım İstanbul Evleri ödeme şartları arasında sıfır faizli, düşük peşinatlı ve uygun faiz oranlarıyla ödeme imkanları sunuluyor. Başakşehir Adım İstanbul'da fiyatlar 595 bin liradan başlıyor...

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Adım İstanbul kiralık Haberi

Adım İstanbul kiralık

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.  Geçen sene Kasım ayında 'mahalle hayatına modern bir yaklaşım' sunan ve yine aynı ortaklık tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul'da ön satışlar başladı. 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşan Adım İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı daire ve 22 farklı metrekare seçeneği bulunuyor. Ön satış avantajıyla peşin alımlarda yüsde 10'a varan indirim fırsatı sunan projede fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor. 


Dev parka komşu 

Başakşehir'de yapılacak 372 bin metrekare büyüklüğündeki ve sosyal pek çok içerik bulunduracak parka da komşu olacak proje, sahip olduğu sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. İki sosyal tesis bulunan...