19 / 04 / 2024

Adım İstanbul ne zaman teslim

Adım İstanbul ne zaman teslim

Adım İstanbul ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit yapılıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen projede fiyatlar 595 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları dairelerin konum ve planlarına göre değişiyor. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Adım İstanbul konut fiyat listesi!

Adım İstanbul konut fiyat listesi metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Adım İstanbul ödeme tablosu!

Adım İstanbul Başakşehir'de 615 adet daire ve 120 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. İşte Adım İstanbul ödeme tablosu...

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları!

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projenin 2018 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.

Adım İstanbul Başakşehir satılık konut!

Adım İstanbul Başakşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul ödeme planı!

Adım İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Konutların 2018 yılının başında teslim edileceği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Adım İstanbul Başakşehir adres!

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan projede konut ve ticari birimler bulunuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları 406 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Adım İstanbul örnek daire!

Adım İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede 615 adet konut ve 120 adet dükkan bulunuyor. İşte Adım İstanbul örnek daire görselleri...

20 soruda Adım İstanbul projesi!

Teslimlerin 2018 yılının başında gerçekleşmesi planlanan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. İşte 20 soruda Adım İstanbul projesi...

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları!

Adım İstanbul Başakşehir ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda indirim imkanı sağlanıyor. 2018 yılı başında teslim edilecek olan projede birçok sosyal yaşam alanı yer alıyor.

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Adım İstanbul Evleri projesind daire satış fiyatları 595 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

Adım İstanbul dış mekan görselleri!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Adım İstanbul ne zaman teslim Haberi

Adım İstanbul ne zaman teslim

Adım İstanbul Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 - 300 metrekare olarak tasarlandı. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan proje 35 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. 


Adım İstanbul ödeme koşulları doğrultusunda banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Projede 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor. 


Satılık konut fiyatlarının 595 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kayaşehir Adım İstanbul'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri mevcut. Projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde yükselen Adım İstanbul Konutları'nın sosyal alanları; dinlenme terasları, oyun havuzları, fitness center, oyunma odaları,  çocuk oyun alanları ve kapalı yüzme havuzundan oluşuyor. 

Adım İstanbul ödeme koşulları!

- Peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. 

- Yüzde 25 peşinde kalan bedel banka kredisiyle ödeniyor. 

- Firma...