25 / 04 / 2024

Adım İstanbul satılık

Adım İstanbul satılık

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları!

Toplam 615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Adım İstanbul ev fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede daireler 2+1' den 5+1 'e kadar değişiyor. Adım İstanbul ev fiyatları 406 bin 800 TL' den başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları 406 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

20 soruda Adım İstanbul projesi!

Teslimlerin 2018 yılının başında gerçekleşmesi planlanan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. İşte 20 soruda Adım İstanbul projesi...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim!

3 kule ve 3 bloktan oluşan proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından yükseliyor. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Adım İstanbul Başakşehir ev fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseleceği proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul Başakşehir ev fiyatları 406 bin 800 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimin yer alacağı proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılacak. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul görücüye çıktı!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul projesi görücüye çıktı.

Başakşehir Adım İstanbul'un lansmanı yapıldı!

Emlak GYO'dan alt gelirliye de konut Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık!

Başkent Emlak Konutları Mühye satılık dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Başkent Emlak Konutları'nda yüzde 10 peşinatla 180 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul satış fiyat listesi!

Adım İstanbul satış fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projenin 2018 yılının başında tamamlanması öngörülüyor.

Yakuplu Denizİstanbul satılık!

Yakuplu Denizİstanbul satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin Mercan etabının 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil olarak tasarlandı. Proje 1 Aralık'ta lanse edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Kayaşehir Adım İstanbul satılık ev tipleri 2+1'den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satış fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılacak proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satış fiyatları 406 bin 800 TL' den başlıyor.

Adım İstanbul satılık Haberi

Adım İstanbul satılık

Adım İstanbul Rezidans'ta yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında kalan tutar 24 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor. Proje 35 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'lere yer verilen Adım İstanbul Kayaşehir'de yüzde 25 peşinatta kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. 


Toplam 615 konut ve 120 ticari birimden oluşan Adım İstanbul Residence İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede dairelerin satış fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. 


Adım İstanbul Başakşehir'de dairelerin büyüklükleri 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede hamam, kapalı yüzme havuzu, dinlenme...