27 / 04 / 2024

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Merkez 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Kahta 2020 projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün gerçekleştirilecek.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne otopark yapıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından, araç yoğunluğunun ciddi şekilde yaşandığı 400 Yataklı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında başlatılan bin araçlık otopark ve otobüs durağı tamamlanma aşamasına geldi.

Adıyaman'da Aile Sağlık Merkezi 20’ye çıkıyor!

400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin hizmete sunulmasıyla sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümler yaşayan Adıyaman’da vatandaşların ilk adım sağlık tesisi ihtiyacı da karşılanıyor.

Adıyaman Samsat entegre hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Adıyaman Samsat Hastanesi 300 günde tamamlanacak!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 10 yataklı entegre ilçe hastanesi yapım işi ihale edilerek, teknik elemanlarca yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi Haberi

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı.


Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, 2. basamak sağlık hizmeti verecek olan 150 Yataklı Devlet Hastanesinin yapılacak olmasından dolayı teşekkürlerini iletti.


Başkan Yusuf Babar, “Sağlık Bakanlığının üniversite hastaneleriyle devlet hastanelerinin birlikte kullanılması (afilasyon) olayını başlatmasından sonra, 2. basamak hastanesi olmayan nadir illerden olan Adıyaman iline 2. basamak hastanenin yapılacak olması hasta ve yakınlarını sevindirmiştir. Adıyaman’da afilasyon olayının başlamasıyla birlikte yeni açılan Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sonra sağlık hizmetinin tek bir yerde verilmesi hasta ve yakınlarında bir dizi problemleri beraberinde getirmişti. Kentte hasta acil servisinin tek olması nedeniyle her hangi bir kavga neticesinde yaralıların aynı acilde tedaviye...