26 / 04 / 2024

adıyaman 2016 projeleri

adıyaman 2016 projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman Kahta'ya 500 kişilik KYK yurdu inşa edilecek!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesine yapılacak olan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 500 kişilik öğrenci yurdunun 2016 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Adıyaman'da 1 yılda 181 hektar alanın imar uygulaması yapıldı!

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Adıyaman'da 2016'da 521 yapı ruhsatı verildi!

Adıyaman’da inşaat sektörünün canlı tutulması için kolaylık sağlayan Adıyaman Belediyesi, 2016 yılı içerisinde yapılan başvurular neticesinde 521 Yapı Ruhsatı, 294 Yapı Kullanma Ruhsatı verdi.

Adıyaman'da 2016 yılında 5 bin 919 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumunun (TUİK) konut satış istatistiklerinde, Adıyaman'da 2016 yılında 5 bin 919 konutun satıldığı belirlendi.

Adıyaman'da 2016'da 5 bin 919 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış istatistiklerinde, Adıyaman'da 2016 yılında 5 bin 919 konutun satıldığı belirlendi.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman'da arsalar imara açılırsa, konut fiyatları düşer!

2016 yılının son ayları 2017 yılının başlamasına girerken, Adıyaman’da son zamanlarda inşaat alanında hızla büyümeye giderken konut fiyatları ise el yakıyor.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

TOKİ Adıyaman Gerger son başvuru günü!

TOKİ Adıyaman Gerger son başvuru günü 30 Aralık 2016 olarak planlanıyor. Projedeki dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1'dir.

Adıyaman Gerger TOKİ başvurusu!

Adıyaman Gerger TOKİ başvurusu 30 Haziran 2016 tarihinde bitiyor. Ev fiyatlarının 65 bin 362 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

adıyaman 2016 projeleri Haberi

adıyaman 2016 projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi. Adıyaman Hükümet Konağı önünde gerçekleştirdiği açılışlar ve temel atma törenleri sonrası ilk olarak Adıyaman Belediye Başkanlığına geçen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, burada Belediye Başkanlığı Şeref Defterini imzalayarak Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’dan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Ak Parti Adıyaman Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve kurum müdürlerinin eşlik ettiği Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu belediye çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra AK Parti Adıyaman İl Başkanlığına geçti.


AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında alkışlarla karşılanan Orman ve Su...