28 / 03 / 2024

Adıyaman Besni okul inşaatı

Adıyaman Besni okul inşaatı

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Adıyaman Besni okul inşaatı Haberi

Adıyaman Besni okul inşaatı

Adıyaman Besni Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan tarafından Besni ilçesinde inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı çalışmaları incelendi.


İnceleme esnasında açıklamalarda bulunan Müdür Vekili Canlı, “İlçemizde eğitim sorunlarının çözümü konusunda hummalı bir çalışma yürütülmekte. Alt yapı sorununa katkı sağlayacak bu iki önemli inşaattan 4. Etap TOKİ de ki inşaatımız hemen hemen tamamlanmak üzeredir. 2. Etap TOKİ de bulunan inşaatımızın temeli atılmış durumda. Çalışan arkadaşlarımız bu sıcak havada gayet öz verili bir çalışma yürütmekte. Kendilerine kolaylıklar diliyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde...