20 / 04 / 2024

Adıyaman İnşaat

Adıyaman İnşaat

Son 3 yılda  171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiği Adıyaman'da inşaat yatırımları artıyor. 

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.

Adıyaman'daki inşaatlar işçileri iş güvenliği olmadan çalışıyor!

Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi’nde yükselen bazı inşaatlarda çalışan işçiler güvenlik önlemi almadan çalışıyor.Kendilerini güvenceye almak için baret takmayan, halat bağlamayan işçiler çok katlı binalarda tehlikeyi göz ardı ederek çalışıyor.

Adıyaman İnşaat Taahhüt Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıyaman İnşaat Taahhüt Turizm ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Hakan Adıyaman, Yaşariye Gündoğdu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Cihangir, Tufanoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Şadi ve Hamza Şadi ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

TOKİ'den Adıyaman'a 377 konut!

Yeni yatırımlar için hızlı bir şekilde çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman’ın Merkez ilçesi projesinin ihalesini 1 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

Adıyaman'da afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumu TBMM'de!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan bazı köylerde yaşanan afet neticesinde yapılan afet evlerinin tapusunu alamayan vatandaşların durumuna ilişkin soru önergesi verdi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Adıyaman İnşaat Haberi

Adıyaman İnşaat

Teşvik kapsamında 6’ncı bölgede yer alan Adıyaman, son dönemde kentteki üniversitenin genişlemesi ve göçmen sayısının artmasıyla sosyoekonomik gelişimini hızlandırdı.  

Capital Dergisi'nin haberine göre, son 3 yılda Adıyaman’da 171 yatırımcının teşvik belgesiyle yatırıma yöneldiğini söyleyen Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu, lobicilik faaliyetlerini artırdıklarını belirterek şöyle konuşuyor:

İNŞAAT İLK SIRADA
“Yatırımların ilk sırasında inşaat sektörü öne çıkıyor. Şehrimize yapılan yatırımların nitelik ve niceliklerini artırmak için lobi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun dışında ajandamızın en önemli başlıklarını dış ticaret projeleri oluşturuyor. Sanayicilerimizi dünya pazarıyla buluşturmak için tanıtım görüşmeleri ve yurt dışı organizasyonları tertipliyoruz.

YATIRIMLAR ARTACAK
Adıyaman dünya mermer rezervinin yüzde 4’lük kısmına sahip ve ciddi bir yatırım fırsatı sunuyor. Mermerle ilgili ihtisas OSB kuruluyor ve yatırımcılara yeni sahalar yaratılıyor. Bu yılı cazibe...