25 / 04 / 2024

Adıyaman Nissibi Köprüsü recep tayyip erdoğan

Adıyaman Nissibi Köprüsü recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaat çalışmalarında son durum ne?

Türkiye'nin dev projelerinden olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde önemli bir adım daha atılıyor. Gelecek hafta köprünün geçici çalışma halatının montajı gerçekleştirilecek. Geçici çalışma halatı ve platformu ‘kedi yolu’ olarak da isimlendiriliyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde 294 metreye ulaşıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Adım adım muhteşem projemiz tamamlanıyor" dedi ve köprü ayaklarında 294 metre yüksekliğe ulaşıldığını belirtti...

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ortağı Astaldi konkordato ilan etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sahibi olduğu yüzde 33 hissenin satışını geciktiren Türkiye'deki finansal gelişmelerden dolayı şirketin geçici bir maddi dar boğaz yaşadığını belirten Astaldi, Roma'da konkordato ilan etti..

1915 Çanakkale Köprüsü 1,5 yıl önce bitirilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Arslan , "Adı, ayak açıklığı, kule yüksekliği farklı simgeleri temsil eden 1915 Çanakkale Köprüsü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak." dedi.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restore ediliyor!

Bafra’nın sembolü olan Çetinkaya Köprüsü yıllardır bakım ve onarım bekliyordu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yoğun girişimleri sonucunda nihayet ilk somut adım atıldı.

Tekno Maccaferri'den YSS Köprüsü'ne özel istinat duvarı!

Dünyanın en geniş ve en yüksek kulesine sahip asma köprüsü olarak adından söz ettiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi’nde, Tekno Maccaferri tarafından özel olarak imalatı yapılan istinat duvarı uygulaması gerçekleştirildi.

Adıyaman Nissibi Köprüsü recep tayyip erdoğan Haberi

Adıyaman Nissibi Köprüsü recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman’da yapımı tamamlanan Nissibi Köprüsü’nün açılışını yaptı.


İşte Erdoğan’ın burada yaptığı açıklamadan satır başları:


Burada ben şu anda bir farklılık görüyorum. Burada eski Türkiye var ama tam ortadan da yeni Türkiye geçiyor. Öyle temeli at ortada bırak, bizim kitabımızda böyle şey yok. İşte 2012-2015. Başlarız, tarih veririz bitiririz. Burada öyle mutluyum ki bir tarafta Adıyaman bir tarafta Siverek öbür tarafta Diyarbakır bütün bu üçgeni birbirine bağlayan bir kavşak noktasının köprüsü ve Fırat’ın üzerinde Atatürk Barajı’nın üzerinde Nissibi köprüsü.


Birileri çıkıyor bakıyorsunuz aman yarabbi kuru sıkı atıyorlar. Bu ülkede sosyal sigortalar kurumunun hastanelerini karlıyken zarar ettiren ve pislikten geçilemez hale getiren sizler nasıl olacakta yahu bu ülkede böyle kuru sıkı… Bakıyorsunuz 40-50 milyar dolarlardan bahsediyorlar. Bunlar herhalde hayatlarında para...