16 / 04 / 2024

Adıyaman Samsatta 3 okula spor sahası yapıldı

Adıyaman Samsatta 3 okula spor sahası yapıldı

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Besni'de 3 milyon TL değerindeki arsa vakfa tahsis edildi!

Adıyaman’ın Besni Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantısında belediyeye ait 3 milyon TL değerindeki bin 500 metrekarelik arsayı bir derneğe bedelsiz tahsis etti. 

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul müjdesi!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ 100 bin konut Adıyaman Merkez kura sonucu...

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adıyaman Kahta kura sonucu 2 Haziran 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ 100 bin konut Kahta kura sonuçları...

Adıyaman Halk Kütüphanesi'nin yıkımı tamam!

Adıyaman'da Kasım 2017 yılında taşınan eski kütüphanenin yerine yenisinin inşa edileceği ve yapının 3 yılda tamamlandığı planlanmıştı ancak yapının yıkım aşaması ancak 3 yıl sonra tamamlanabildi.

Adıyaman'da arazi kavgası: 3 yaralı!

Adıyaman'da kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. 

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 kura çekilişi bugün!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 245 adet 2+1, 105 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Petrol kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Adıyaman Petrol kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Adıyaman Samsatta 3 okula spor sahası yapıldı Haberi

Adıyaman Samsatta 3 okula spor sahası yapıldı

İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol gereği, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan sahaların çok amaçlı olarak kullanılabildiği, inşaat ve imalatların bitirilerek hizmete sunuldu.

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte sahalarda inceleme yaparak, bilgiler alan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, yapılan sosyal tesislerle şehir ve köy farkını en aza indirerek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Kaymakam Atak, "Daha önce beş köyümüzde çok amaçlı olarak kullanılabilen altı okulumuzda basketbol-voleybol sahamız bulunmaktaydı. Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9’a çıktı. Kalan okullarımız sadece ilkokul olan köylerimiz. İmkanların el vermesi durumunda bu köylerimizde de saha yapmak isteriz. Bunun yanında köy okullarımızda çocuk oyun parkları yapmıştık....