26 / 04 / 2024

Adıyaman Vadiyaman projesi nedir

Adıyaman Vadiyaman projesi nedir

Adıyaman’ın batısında yer alan Eğriçay’ın ıslahı için başlatılan Vadiyaman Projesi için proje değerlendirme toplantısı yapıldı. Projede gölet, sosyal tesis, kafeterya, spor alanları, piknik alanları ve amfi tiyatronun olacağı belirtiliyor.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

TOKİ Adıyaman projesiyle tek bir ilçeye 99 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. İşte son dakika detayları...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

6 soruda TOKİ Adıyaman Sosyal Konut Projesi 2022! Adıyaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Adıyaman projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ'den Adıyamanlılara büyük müjde! Adıyaman'ın o ilçesine 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen Adıyaman projesinde 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman'ın Gıda İhtisas OSB projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'da Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yapılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Alitaşı Mahallesi 7 Hekimli ASM inşaatı son durum!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Alitaş Mahallesi 7 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi mecliste!

Adıyaman Mermer İhtisas OSB projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Vadiyaman projesi nedir Haberi

Adıyaman Vadiyaman projesi nedir

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun girişimler sonucunda DSİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Eğriçay alanını kapsayan Vadiyaman Projesinin proje değerlendirme toplantısı yapıldı.


Valilik toplantı salonunda Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Sami Işık, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Bilgin ve Ahmet Vecihi Yüksek, Adıyaman Belediyesinin ilgili kurum müdürleri, DSİ Adıyaman Şube Müdürlüğü yetkilileri ile Adıyaman Belediyesi, İl Özel İdaresi ve DSİ Şube Müdürlüğü teknik personeli ile firma yetkilileri katıldı.


Yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek olan projenin tanıtım sunumunu yapan firma yetkililerinden Peyzaj Mimarı Zübeyde Özsu ile projenin teknik içeriği hakkında bilgi veren yetkili firmanın Müdürü Akif Eken’i dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve diğer...