29 / 03 / 2024

adıyaman yenipınar kafe yangın

adıyaman yenipınar kafe yangın

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da arazi kavgası: 5 yaralı, 1 ölü!

Adıyaman'ın Karapınar Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı yaşayan Çiftçi ve Eren ailesi fertleri arasında kavga çıktı. Olayda 5 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'da 5.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi'nde yer alan LPG dolum tesisi ve binası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 130 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman Beşpınar Vadisi'nde 4. etap çalışmaları başlıyor!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın yoğun gayretleri ile çok önemli bir aşamaya getirilerek etap etap hizmete sunulan Beşpınar Projesinde 4. etap çalışmalar başlıyor.

Adıyaman’da 18 derslikli ilkokulun temeli törenle atıldı!

Adıyaman’ın Karapınar mahallesinde Süleymaniye İlim ve Kültür Yardım Derneği tarafından yapımına başlanılan ilk ve ortaokulun temeli atıldı.

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Adıyaman Beşpınar Vadisi Projesi çalışmaları incelendi!

Vakıf, Sendika ve Dernek Başkanlarından oluşan Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ilin marka projesi olan Beşpınar Vadisi projesini gezerek yerinde inceleme fırsatına sahip oldu.

Adıyaman Beşpınar Projesi uygulanma aşamasında!

Adıyaman’a has olan proje ile ilgili Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan ve teknik elemanları ile bir toplantı yapan Mahmut Demirtaş, yeni projeyi inceleyerek, projenin uygulama aşamalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Adıyaman Beşpınar Projesi'nde sona gelindi!

Adıyaman'ın en büyük rekreasyon projesi olan Beşpınar Projesi'nde sona gelindi. Etap etap hizmete açılan Beşpınar projesinde nostaljik köprülerin tamamlanarak trapez kanallara su verilmesi alana ayrı bir güzellik kattı.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

Adıyaman Ziyaret Çayı’na 3 nostaljik köprü inşa edilecek!

Adıyaman Valiliği tarafından uygulanan Beşpınar Projesinin 3 etap halinde sürdürülen çalışmalar kapsamında Ziyaret Çayı’na yeni bir vizyon kazandırmak amacıyla yapay göletler üzerine inşa edilecek 3 adet nostaljik köprünün yapım ihalesine çıkıldı.

Adıyaman'da ev yangını çıktı!

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

adıyaman yenipınar kafe yangın Haberi

adıyaman yenipınar kafe yangın

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi. Çıkan yangını fark eden iş yeri sahibi ile iş yeri çalışanları alevlere müdahale etmeye başladı. Yangına müdahale etmek isteyen Ümit Yapıcı, dumandan etkilendi. Yapıcı, olay yerine gelen ambulansla Adıyaman eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Milliyet...