29 / 03 / 2024

adıyaman yenipınar yangın

adıyaman yenipınar yangın

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Emlak Konut GYO, Adıyaman'da bir firmanın yapımını devam ettirdiği deprem konutu bloğuyla ilgili incelemede hatalı imalat tespit edildiğini, ilgili katın betonarme imalatlarının yeniden yapılacağını ve yüklenici firma hakkında tahkikat başlatıldığını kaydetti.

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman Sincik 172 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için uzlaşı oranı yüzde 50'yi geçti!

Adıyaman'da Mara ve Musalla mahallelerinde başlayan 1. etap kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 147 hak sahibinden 76’sıyla uzlaşı sağlandı.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

adıyaman yenipınar yangın Haberi

adıyaman yenipınar yangın

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi. Çıkan yangını fark eden iş yeri sahibi ile iş yeri çalışanları alevlere müdahale etmeye başladı. Yangına müdahale etmek isteyen Ümit Yapıcı, dumandan etkilendi. Yapıcı, olay yerine gelen ambulansla Adıyaman eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Milliyet...