29 / 03 / 2024

adıyaman Yeşilyurt Mahallesi metruk ev

adıyaman Yeşilyurt Mahallesi metruk ev

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları Aralık'ta teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden 3. etaptaki 736 deprem konutunun, teslimleri aralık ayında gerçekleştirilecek.

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! 83 bin 200 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Yeşilyurt  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Haziran tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Malatya Yeşilyurt'ta 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Malatya İcra Dairesi, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Fatih Mahallesi, 143 ada 29 parselde yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 557 bin 735 TL'ye satıyor...

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

adıyaman Yeşilyurt Mahallesi metruk ev Haberi

adıyaman Yeşilyurt Mahallesi metruk ev

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor. Yol kenarında bulunan metruk evin duvarlarının bir kısmı tamamen yıkılırken bir kısmı ise eğrilerek yoldan geçen onlarca vatandaşlara ve mahallede oyun oynayan çocuklar için adete kazalara davetiye çıkarıyor.


Metruk evin yağışlı havalarda daha da kötü bir hale geldiğini vurgulayan vatandaşlar, tehlike saçan metruk evin ya tamamen yıkılmasını yada onarılmasını...