20 / 04 / 2024

admer mobilya satış

admer mobilya satış

Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren ve mobilya bileşenleri satışı yapan Admer, yeni mağaza yatırımı yaptı. Yapı marketine dönüştürmeyi hedeflediği showroomda ham madde ile üreticiye, aksesuarlarıyla da tüketiciye ulaşmayı planlayan Admer. 30 bini aş

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Konut satışlarındaki artış mobilya sektörünü de etkiledi!

MODOKO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Çalışkan, koronavirüs salgını sürecinde online siparişlerin arttığını belirtti. Çalışkan, konut satışlarında yaşanan hareketlenmeyle birlikte mobilyada satışların da arttığını söyledi...

admer mobilya satış Haberi

admer mobilya satış

 Mobilya imalatına 1980'li yıllarda başladıklarını ve 2000'li yıllarda kurumsallaştıklarını anlatan Admer CEO'su Özcan Özcan, kuruldukları yıl imalatta kullanılan hammaddelerin toptan ve perakende satışını yaparak, markalarını ve satış noktalarını oluşturduklarını dile getirdi. Özcan, "İlk başta sadece mobilya yapımında kullanılan hammaddelerin tedarik ve dağıtımını gerçekleştiriyorduk. 

Daha sonra makineleri alarak sattığımız hammaddeleri mobilya olmadan önceki yarı mamül haline getirdik" dedi. İlerleyen süreçte ürün portföyünü genişletip, izolasyon ile ilgili yatırım yaptıklarını belirten Özcan, şuan mobilya bileşenlerini sattıklarım söyledi. Mobilya yapımında kullanılan MDF, MDFLAM.Suntalam, Profil, Alüminyum, ve aksesuarların yanı sıra inşaatta kullanılan Playwood ,OSB, Shing'le satışı yaptıklarını anlatan Özcan. toplamda 30 bin ürünlerinin olduğunu belirtti. 

"Ürün gamımızı beş yılda 50 bine çıkaracağız" Yalcın zamanda yaptıkları depo yatırımını hatırlatan Özcan, 2012 yılında 10 bin metrekare kapalı alanda...