25 / 04 / 2024

Adnan Aslan çelik ihracatı açıklamaları

Adnan Aslan çelik ihracatı açıklamaları

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Cama Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali adnan Aslan ve Salahattin Can Birol ortaklığında kuruldu.

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vet Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Sedat Aslan tarafından kuruldu.

İsrail’in çelikte tercihi Türkiye! 1.2 milyar dolarlık ithalat!

Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Türk çeliğinin İsrail pazarlarında yüzde 65’ine sahip olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mirkay Yapı Çelik Taahhüt Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kılıçaslan Terlemez tarafından kuruldu.

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesan Gemi İnşaat Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Atacan Aslan tarafından kuruldu.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirinevler İnşaat Orman Ürünleri Makina Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Çelik ihracatçıları ABD’den ek vergi zararının iadesini talep edecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada "Trump’ın yüzde 25 oranındaki keyfi ek vergisinden ötürü ihracatçımız zarara uğradı. Zararın karşılanmasını talep edeceğiz." diye konuştu.

Adnan Aslan çelik ihracatı açıklamaları Haberi

Adnan Aslan çelik ihracatı açıklamaları

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirerek, "Salgının ortadan kalması ve global ekonominin olağan seyrine dönmesi ile orta ve uzun vadede söz konusu pazarlarda ihracat artışı yaşayabileceğimizi düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

ÇİB tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen yılın 8 ayında 14,2 milyon ton çelik ihracatı yapılan Türk çelik sektörü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinin yarattığı olumsuzluklara rağmen toplam ihracata katkı vermek için gerçekleştirdiği çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere görei yapılan açıklamada görüşleri yer alan ÇİB Başkanı Adnan Aslan, Kovid-19’un küresel çapta ciddi bir hasara yol açtığını dile getirerek, "Önce sağlığımızı korumamız gerekiyor. Bunu ülke olarak büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. Virüsün ekonomik anlamda hemen her sektöre...