24 / 04 / 2024

adnan büyükdeniz kim

adnan büyükdeniz kim

Ev sahibi olmayı hayal edenlerin yakından izlediği konut kredilerinde rüzgâr tersine esmeye başladı. Mart başında yüzde 1,28 olan aylık kredi faizleri 0,20 puandan fazla artarak 1,50'lerin üzerine çıktı.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

2017'de kredi büyümesi 2016'nın üzerinde seyredecek!

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Son dönemde ekonomik aktiviteyi canlandırmak adına alınan bir dizi tedbirle 2017'de kredi büyümesinin, bu yılın üzerinde seyretmesini öngörüyoruz" dedi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Manisa Büyükşehir yatırımlara devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde yaya kaldırımı ve bordür taşı döşeme çalışmalarına başladı.

BDS Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BDS Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahan tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Doktor Adnan Büyükdeniz Caddesi, Akkom Office Park'ta kuruldu.

SDR Sedir Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SDR Sedir Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erdem tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Doktor Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Küp Mühendislik Anonim Şirketi, Nalan Uluğnoyan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Dr.Adnan Büyükdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi: 'Yıkım keyfi değil'

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kamuya ait alanı işgal ettiği gerekçesiyle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir kafenin bahçesinde gerçekleştirilen yıkımın 'keyfi' değil, hukuk çerçevesinde yapıldığını açıkladı.

Büyükçekmece'ye modern altgeçit!

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

Soma RES Türkiye'deki en büyük rüzgar santralini olacak!

Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artış yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi.

adnan büyükdeniz kim Haberi

adnan büyükdeniz kim
Albaraka Türk Genel Müdürü Adnan Büyükdeniz, küresel çalkantıdan kaynaklanan bu artışın kalıcı olabileceğini belirterek, "Konut kredilerinde yüzde 1 bu yıl hayal. Hatta faizler, bugünkü seviyenin bile üzerine çıkabilir." dedi.
2007 mali sonuçlarını ve 2008 hedeflerini kamuoyuna duyurmak üzere İstanbul'da basın toplantısı düzenleyen Büyükdeniz, dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. ABD'de başlayan ve tüm finansal piyasaları etkileyen son çalkantının Türkiye'ye henüz yansımadığını dile getiren Büyükdeniz, "Türkiye, bu sefer krize daha hazırlıklı yakalandı. Çünkü 2001 öncesine kıyasla bankacılık sektörünün sermaye yapısı güçlendi ve sektörde iyi bir denetim mekanizması var." tespitinde bulundu.
Dalgalı kurun Türkiye için büyük bir şans olduğunu, kamu maliyesinin iyi bir tablo sunduğunu dile getiren Büyükdeniz, "2008'in çok iyi bir yıl olmasını beklemiyoruz. Ancak olumsuz bir siyasi gelişme yaşanmazsa bu...