26 / 04 / 2024

adnan kasikci

adnan kasikci

Yıllar sonra Türkiye'ye gelen ünlü işadamı, Leyla Umar'a "Bodrum'da otel ve villardan oluşan turizm projesi Türkiye için de bir fırsat" dedi

Adnan Polat: Kentsel dönüşümün hızlanması için yeni düzenlemeler gerek!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Kentsel dönüşümde örnek bir iş yapacağız” dedi ve dönüşüm sürecinde yaşanan zorluklara dikkat çekti.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşmayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptı.

Adnan Polat: Kentsel dönüşümde birkaç kişinin insafına kaldık!

Polat Holding, İstanbul Piyalepaşa’daki kentsel dönüşüm projesi için 12 yıldır çalışıyor. Adnan Polat, ülke genelinde kentsel dönüşümün hızlanması için yeni düzenlemeler gerektiğini söyledi. İşte açıklamaları...

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adnan Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız M.A Habeeb tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor. Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyledi.

Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium projesinin başarısını anlattı!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu, Beytepe Restorium'un Ankara'da yükselen gökdelenlerin arasında farklı mimarisiyle çağdaş bir "tatil köyü" konseptinde planlandığını söyledi.

Adnan Köşker: Gebze'de imarla ilgili ciddi sıkıntılar yaşandı!

Gebze Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde projelere geç onay verilmesiyle ilgili konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Bundan sonra daha sert olacağım. 6-7 ayda proje alamayanlar bir daha konuşursa basın önünde anlatacağım" dedi

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılıyor!

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda asfalt çalışmaları başlayacak. Korkuluk imalatları ve elektrik direklerinin montajının tamamlanmasıyla birlikte 22.5 milyon liralık Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı trafiğe açılacak.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı büyük oranda tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Karabacak, kültür merkezinin bu ay hizmete açılacağını belirtti.

Adnan Menderes Üniversite Hastanesi kendi elektriğini üretecek!

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, kendi elektriğini üretecek. 'Güneş Pili' projesiyle hem enerji maliyetlerini azaltacak hem de temiz enerji üretecek.

Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya verilecek!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali'ni kiraya veriyor. Terminalin 10 yıllık tahmini bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Aydın Adnan Menderes Stadı yenileniyor!

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adnan Menderes Stadı’ndaki bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

adnan kasikci Haberi

adnan kasikci

Adnan Kaşıkçı, yıllar sonra Türkiye'ye geldi. Dostlarını hiçbir zaman unutmayan Kaşıkçı ile Kanyon'daki Hakkasan Lokantası'nda buluştuk ve saatlerce eski günleri konuştuk. Gençler, Adnan Kaşıkçı'yı tanımaz. Oysa yaşamı heyecanlı bir filmin konusu olabilir. Kaşıkçı'yla Miami'de yıllar önce tanışmıştım. Zamanın Başbakanı Turgut Özal kalp ameliyatı olmak üzere Miami'deydi. Onuruna verilen bir davette Özal, Kaşıkçı'yı bana tanıştırırken "Tam sizin için röportajlık biridir" demişti.

Gerçekten ertesi gün Kaşıkçı kaldığımız otele sekreterini gönderdi. Gene Özal'ın ısrarıyla bir kahve içmeye ziyaretine gittim. Ve oradan dört saat sonra ayrılırken Adnan Kaşıkçı'ya New York'ta buluşacağımıza dair verdiğim sözü tuttum. New York'un en görkemli apartmanlarından birindeki dairesinde onuruma verdiği davete gittim.

O gece New York sosyetesinin ünlü yazarlarıyla ilişkisini izlerken onun yıldızının hiçbir zaman sönmeyeceğini hissettim. Nitekim, beni birkaç...