28 / 03 / 2024

Adnan Köşker 2b açıklaması

Adnan Köşker 2b açıklaması

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bürokratik sürecinin tamamlanarak saha çalışmalarının başlandığı 2B arazilerine ilişkin, “Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız. Uzun bir süreçte sona yaklaşıyoruz. Kimseyi mağdur etmeden çözeceğiz” dedi.

Adnan Köşker: 2B'de yıkım olmayacak!

AK Parti belediye meclis üyeleri ile Yavuz Selim Mahallesi'ne gelen Başkan Köşker mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Bölge esnaflarını tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

2B arazilerinde intifa hakkı devredilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde 2B arazisinin ne olduğunu ve intifa hakkının devredilip devredilemeyeceğini kaleme aldı.

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  150 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kısaer ve  İrfan Kısaer tarafından kuruldu.

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Köker tarafından kuruldu.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Ventifa Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventifa Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Köker tarafından kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Layan İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan K.I. Abudeyan tarafından kuruldu.

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!    

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köz ve Mehmet Ali Erdoğmuş ortaklığında kuruldu.

Adnan Köşker 2b açıklaması Haberi

Adnan Köşker 2b açıklaması



Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle sakinleriyle Köşklüçeşme’de kurulan Kentsel Tasarım Müdürlüğü çalışma ofisinde bir araya geldi. Hürriyet ve Yavuz Selim mahalleri ile ilgili 2B arazilerine ilişkin bürokratik sürecin tamamlanmasının ardından arazi çalışmalarına başlanıyor.


KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ


Yaklaşık 1852 hektarlık alanda mahalle sakinlerinin tapularına kavuşabilmeleri için alt yapı çalışmalarına başlanacağını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşların sorularını da cevaplandırdı. Yaptığı açıklamada Başkan Köşker, “Kimseyi mağdur etmeden bu sorunu inşallah çözeceğiz. Çalışmalarımızı bu yönde titizlikle sürdürüyoruz. İnan ki biz sizden daha heyecanlıyız. Kaç yıllık bir sürecin sonuna geldik. Hata yapmamak adına programlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarımız gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. En kısa zamanda planlama çalışmaları bitecek inşallah.


HER ZAMAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ


Çalışma ofisimizi Köşklüçeşme Mahallesi’nde...