28 / 03 / 2024

adnan köşker kim

adnan köşker kim

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gam 13 İnşaat Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  150 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kısaer ve  İrfan Kısaer tarafından kuruldu.

Trademark Pi Bornova satışta! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Pi Bornova için satış süreci başladı. Projede daire fiyatları 790 bin TL'den başlıyor.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Köker tarafından kuruldu.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Ventifa Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventifa Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Köker tarafından kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

adnan köşker kim Haberi

adnan köşker kim

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen tanışma toplantısında Beylikbağı sakinleriyle bir araya gelen Başkan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi. 


Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından Beylikbağı Ahmet Pcnbegüllü Kültür Mcrkezi'nde düzenlenen tanışma programına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerine ilişkin açıklamalarda da bulundu. Federasyon Başkanı Süleyman Karaman'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Başkan Köşker'in ' yanı sora Ak Paıti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. 


ÇALIŞMANIN SONUNA GELİNDİ


Karaman'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı. 

2B arazilerine ilişkin ilgili çalışmaların ülke genelinde olduğu gibi Gebze'de de başladığını hatırlatan Başkan Köşker, "Ülke...