29 / 03 / 2024

Adnan Polat kimdir

Adnan Polat kimdir

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat,  Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılması hakkında açıklama yaptı. Polat, "İş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" diye konuştu

Adnan Polat'a Arnavutluk'ta 24 milyon liralık vurgun!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırıldığı iddia edildi. İdrizi, Arnavutluk’ta petrol şirketi alacağı vaadiyle Polat’ın 23.6 milyon TL parasını aldı.

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Konutta şimdi al zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul sektörünü ve konut fiyatlarını değerlendirdi. Konut almak için en uygun zaman olduğunu kaydeden Polat, ''Krizlerden çıkışta konut her zaman kazandırır. Yatırımcılar bu treni kaçırmasınlar” diye konuştu.

İnşaat sektörü devletten destek bekliyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Polat, sektörün iyileşmesi için devletin destek vermesi gerektiğini belirtti.

İstanbul'da 30 yıllık gayrimenkul işi var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "İş Dünyası Söyleşileri" kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, ''İstanbul'da önümüzdeki 30 sene daha yapılacak iş var.'' dedi. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

Konut en kârlı yatırım!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Konut için alıcı lehine çok avantajlı bir dönem” olduğunu söyleyerek sektör hakkında açıklamalarda bulundu.

Konut alımı için avantajlı bir dönem!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, konut için alıcı lehine çok avantajlı bir dönem olduğunu açıkladı. 

Adnan Polat: Bir hapşırıkta yıkılacak binalarımız var!

8'ncisi Erzurum'da gerçekleşen Gelişen Kentler Zirvesi'ne Erzurumlu iş adamı Adnan Polat da katıldı. Polat zirvede yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüme de değindi. Polat, "Kentsel dönüşüm yasasına düzenleme yapılmalı" dedi.

Polat Holding, Macaristan'da 2 gayrimenkul projesi yapacak!

Adnan Polat bir yandan babası ve kardeşleriyle ortak olduğu İbrahim Polat Holding’in en büyük projesi Piyalepaşa’yı yönetmeye devam ediyor, bir yandan da kendi şirketleriyle önümüzdeki beş yılda 3 milyar doları bulan yatırımlara yön vermeye hazırlanıyor.

Adnan Polat: Ev almayan pişman olur!

İşadamı Adnan Polat ve 5 yıl önce işlerle ilgilenmeye başlayan oğlu Kerim ile yeni yatırım ve hedeflerini anlattı...

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Dr. Adnan Ertem kimdir?

Vakıfbank yönetim kurulu üyesi Dr. Adnan Ertem kimdir? Dr. Adnan Ertem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat kimdir Haberi

Adnan Polat kimdir

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından olan Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Claudia Roditi ile bir süredir beraber olan Kerim Polat, yaz düğünü yapmak için Bodrum Maçakızı'nı seçmişti.

Son dönemde sosyal mesafenin korunmaması nedeniyle Bodrum'da düğün yapmaktan vazgeçen çift Polat ailesinin Vaniköy'de bulunan yalısında cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evlenecekler.