26 / 04 / 2024

Adnan Saraç 2017 konut fiyatları

Adnan Saraç 2017 konut fiyatları

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Adnan Saraç: 2020 gelmeden ev'lenin!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ev alacakların acele etmesi gerektiğini söyledi. Saraç, ''2020 yılında evler yüzde 50 zamlanacak” diye konuştu.

Adnan Saraç: Ev fiyatları artacak, acele edin!

Bankaların konut kredi faiz oranlarını düşürmesiyle konut satışlarının yükseldiğini söyleyen Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ev alacakların acele etmesi gerektiğini söyledi.

Adnan Saraç: İnşaat sektörü faizlerin düşmesiyle canlanır!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ekonomik sıkıntılar yüzünden inşaat sektörünün zorda olduğunu açıkladı. Saraç, konut kredi faizlerin düşmesi gerektiğini hatırlattı.

Danıştay, Saraçoğlu Mahallesi’nin Emlak Konut'a devrini durdurdu!

Danıştay 10. Dairesi, Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'ye devrini düzenleyen 17 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararının yürütmesi durduruldu. 

Antalya Kırcami imara açılmalı!

Antalya'da konut yapılacak yerin kalmadığını vurgulayan Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, “Tek beklentimiz Kırcami’nin imara açılmasıdır” dedi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Antalyalı müteahhitler 2017'den umutlu!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Adnan Menderes Üniversitesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, 2017'de üniversite yatırımları için ayırdıkları 30 milyon liralık bütçenin bir kısmı ile hastaneye ek bina yapacaklarını söyledi.

Gebze’de 2017 proje yılı olacak!

Gebze’yi modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılının Gebze için proje yılı olacağını söyledi.

2017'de kredi büyümesi 2016'nın üzerinde seyredecek!

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Son dönemde ekonomik aktiviteyi canlandırmak adına alınan bir dizi tedbirle 2017'de kredi büyümesinin, bu yılın üzerinde seyretmesini öngörüyoruz" dedi.

Adnan Polat: Konut satışları iyi, 2017'den umutluyuz!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, piyasadaki sıkıntılara rağmen Piyalepaşa İstanbul'da hedefledikleri satışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Polat 2017 için ise her şeye rağmen umutlu olmayı sürdürdüğünü açıkladı.

Doları bozduran gayrimenkule yöneliyor!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Adnan Saraç 2017 konut fiyatları Haberi

Adnan Saraç 2017 konut fiyatları

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz çağrısının birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul piyasasında da karşılık bulduğunu belirten Saraç, parasını Türk Lirası'na çeviren vatandaşların konut yatırımlarına ilgisinin arttığını dile getirdi. Gayrimenkulün her zaman güvenli liman olduğunun altını çizen Saraç, "Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar emlak yatırımlarına gönül rahatlığıyla yönelebilir" dedi. 


İnşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ülkede çığ gibi büyüyen 'Dövize karşı Türk Lirası' kampanyasına duyarsız kalamayacağını ifade eden Saraç, "İnşaat sektörü temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri yaparak Türk ekonomisine destek vermeliyiz. Birçok firma çeşitli kampanyalar düzenleyip, konut satışlarını Türk Lirası üzerinden yapmaya başladı....