26 / 04 / 2024

adnan yıldız yeni şirket kurdu

adnan yıldız yeni şirket kurdu

İşadamı Adnan Yıldız, yapı denetim sektörüne adım atarak, Bambus Yapı Denetim Limited Şirketi'ni kurdu. Şirketin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile çok sayıda işadamı katıldı.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona EuroNCAP’ten 5 yıldız aldı! İşte fiyat listesi 20 Ekim 2022!

Yeni SEAT Ibiza ve Yeni SEAT Arona, Euro NCAP'in zorlu testlerinden en yüksek derecelendirmelerle ayrıldı. Söz konusu bu sonuçla SEAT markasının tüm modelleri EuroNCAP’ten 5 yıldız almış oldu...

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Yılmaz ve Tayip Yılmaz tarafından kuruldu. 

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak!

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

BİMER'den Yıldız Teknik Lojmanları açıklaması!

İstanbul Şişli’de eski Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) arazisi üzerinde hayata geçirilen 34 katlı Nurol Tower’ın yükseldiği araziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

adnan yıldız yeni şirket kurdu Haberi

adnan yıldız yeni şirket kurdu

Açılışta konuşan Adnan Yıldız, Antalya'da kentsel dönüşümün artık bir koşul haline geldiğinin altını çizerek, "Konyaaltı ilçesinde 10 bin. Muratpaşa'da 40 bin, Kepez'de de 60 bin eski konut var. Bunlar günümüz koşullarına göre yeniden değerlendirilmeli" dedi. Açılışı ise Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal...