26 / 04 / 2024

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Bakırköy'de, Vugar Hüseyin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ilk yarıda 3.6 milyon TL'lik satış!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün gelir tablosunda yer alan bilgilere göre, 30 Haziran döneminde şirketin brüt satış rakamı 3 milyon 638 bin 900,98 TL oldu. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Lvm Denizcilik Turizm Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Elif Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Vugar Hüseyin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Ado G Denizcilik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1) Motorlu ve motorsuz deniz taşıtlarının, v.b. yurt içinde ve  yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak  2) Gemi inşaatı imalatı yapmak.tamir ,tadilat ve bakım hizmetleri vermek. 3) Deniz işleri komisyonculuğu yapmak gemi satın almak, satmak,kiralamak, kira ile tutmak, tahmil, tahliye,istif, limbo, aktarma işleri yapmak her türlü yük ve eşyanın taşınmasını,transit işlemleri yürütmek ve neticelendirme, özel antrepoculuk yapmak. 4) Gemilerin raspa, boya,tamir işlerini ambar temizliğini, gemi bekçiliğini,her türlü deniz vasıtası yed-i eminliğini yapmak, deniz kumanya malzemeleri,...