26 / 04 / 2024

Adrasan Mahallesi kaçak yapılaşma

Adrasan Mahallesi kaçak yapılaşma

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Beykoz'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

İstanbul'a bağlı Göksu Mahallesi'nde hazine arazisi üzerine inşa edilen kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Pendik'te yıkılan kaçak yapıların yerine kreş yapılacak!

İBB, Pendik Dolayoba Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıların yerine kreş inşa etmek için harekete geçti.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Adrasan Mahallesi kaçak yapılaşma Haberi

Adrasan Mahallesi kaçak yapılaşma

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı sahibi hakkında tutanak düzenlendi ve yapıları mühürledi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini, bu konuda ekiplerin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü söyledi. Aynı bölgede geçmişte yapılan bazı kaçak yapılarla ilgili hukuki sürecin de devam ettiği açıklandı. 



Sabah Akdeniz



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı turistik Olimpos mevkii ve Adrasan Mahallesinde tespit edilen kaçak yapılar mühürledi. Yapı sahipleri hakkında da tutanak düzenlendi 


Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adrasan Mahallesi ve Olimpos'ta kaçak yapıların tespiti için denetimleri artırdı. Yapılan denetimlerde Olimpos bölgesinde kaçak olarak yapımları devam ettiği...