23 / 04 / 2024

Adres Yalıkavak satılık

Adres Yalıkavak satılık

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Hayat bir kere yaşanır: Adres Yalıkavak!

Toplam 32 adet villa ve 14 adet villa dairesinden meydana gelen Adres Yalıkavak projesi, Muğla-Bodrum-Yalıkavak bölgesinde inşa ediliyor. Villa bahçelerinin alanları 500 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişiyor...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları!

Bodrum Adres Yalıkavak fiyatları 925 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Adres Yalıkavak projesinde teslimler Şubat 2017'de yapılıyor...

Daire Kartal Yalı satılık daire!

Daire Kartal Yalı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Ön satışları devam eden proje Bodur Proje Geliştirme Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek.

Batı Mahal satılık daire!

Yalçınlar Group imzası taşıyan Batı Mahal satılık daire fiyatları 890 bin dolar + KDV olarak satılıyor. Projede ilk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Adres Yalıkavak satılık Haberi

Adres Yalıkavak satılık

Artık Bodrum’da tatil yapmayacak, Adres Yalıkavak’taki konforlu evinizde doyasıya yaşayacaksınız.


M2 inşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak’ta büyüklükleri 165 ile 470 metrekare arasında değişen 46 villa ve 45 odalı bir butik otel yer alıyor. 


Kendine ait sahili ve iskelesi bulunan projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alanda yer alıyor.


MARİNAYA 7 DAKİKA

Yalıkavak marinaya 7 dakika mesafede bulunan Adres Yalıkavak’ta kot farkından dolayı hiçbir villa bir diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri bahçelerinde otururken bile Gökçebel ve Tilkicik koyunun panoramik manzarasını seyredebiliyor. Projede yolların tamamının yer altında olması planlanıyor. Böylelikle villaların etrafı trafikten ve gürültüden arındırılmış, olacak. 


‘Hayat bir kere yaşanır’ sloganı ile inşa edilen Adres Yalıkavak’ta; çocuk oyun alanları, spor alanları, projeye ait iskele, sosyal tesisler ve butik otel bulunuyor.


12 AY BOYUNCA...