23 / 04 / 2024

AESOB

AESOB

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Antalya'nın AVM sorunu masaya yatırıldı!

Konuksever mahallesindeki AVM projesine Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilmesinin ardından Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yöneticileri bir araya geldi.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya'da okul kantincileri kiralardan dertli!

AESOB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluşan kantinciler kiralardan dertli. 

Antalya Sobacılar Çarşısı cazibe merkezi haline gelecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sobacılar Çarşısı'ndaki 6 dükkan ve 1 kafetaryayı, bedelsiz olarak Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) 10 yıllığına verdi.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Adana Seyhan Büyük Sanayi projesi için düğmeye basıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Adana Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle oluşturulan, Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi için düğmeye basıldı.

Antalya'da kentsel dönüşüm doğru yapılmalı!

Antalya'nın bazı binalarının artık çok eskidiğini, kent merkezinde çarpık bir yapılaşma olduğuna dikkat çeken AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, denize paralel yolların Antalya için oldukça önemli olduğunu belirtti.

Antalyalı esnaf dönüşüm istiyor!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve oda yöneticileri, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgedek'i ziyaret etti.

Başkan Sevimçok'tan Şarampol Caddesi'ndeki projelere destek!

AESOB Başkanı Sevimçok, Şarampol Caddesi'nin canlanması için yapılan her projeye destek olacaklarını söyledi. Antalya Şarampol Caddesi projeleri için cadde esnafının fikirleri alınacak.

Abdullah Sevimçok'tan Konuksever AVM kararına teşekkür!

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever mahallesine planlanan AVM’ye red oyu veren Büyükşehir Meclis üyelerine teşekkür etti.

Antalya turizmindeki düşüş ekonomiyi kötü etkileyecek!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Antalya’ya yeni cazibe merkezi geliyor!

Sobacılar Çarşısı’ndaki Fikret Otyam Sanat Galerisi’nin esnafın buluşma noktası olacak şekilde kafe, müze ve galeri olarak yeniden düzenlenmesine yönelik Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) ile protokol imzalandı

AESOB Haberi

AESOB

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya gündemini sık sık meşgul eden ve kamuoyunda Konuksever AVM olarak bilinen Muratpaşa’nın Konuksever mahallesinde yapılması planlanan AVM için bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında ret oyu kullanan meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Sevimçok, “Antalya gündemini sık sık meşgul ederek gerek esnaflarımızı gerekse de bizleri oldukça tedirgin eden ve kamuoyunda Konuksever AVM olarak bilinen Konuksever mahallesindeki 1/25 binlik Nazım İmar planı değişikliği, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin devam toplantısında gündeme gelmiş ve komisyon kararının uygulanması adına yapılan oylama neticesinde de meclis salonunda bulunan kişilerden 40’ının oy kullanması sonucunda da 18 kabul, 10 ret ve 12’de çekimser oy’la imar komisyonu raporu reddedilmiştir. Tabii ki de alınan bu karar hem esnafımız hem de bu...