20 / 04 / 2024

afşin akdere içme suyu projesi

afşin akdere içme suyu projesi

Kahramanmaraş’ ın Afşin ilçesinin 2045 yılına kadar su problemini çözecek olan Akdere İçme Suyu projesinin temeli Afşin İlçe Meydanı’ nda düzenlenen coşkulu bir törenle atıldı...

Afşin'de Akdere Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

Afşin'in 100 yılık su ihtiyacını karşılayacak Akdere İçme Suyu Projesi'nin ihalesini alan firma bölgede incelemelerde bulundu, projenin yer teslimi de yapıldı. Projeden bir ilçe merkezi, 6 belde ve 16 köy faydalanacak...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura çekilişi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Moody’s Türkiye'nin 2019 için büyüme tahminini yüzde  0,2'ye yükseltti!

Moody’s raporunda, Türkiye’de büyüme ivmesinin beklenenden daha hızlı şekilde ilerlediğinin altı çizilerek, 2019 için büyüme tahmininin yüzde 0,2'ye revize edildiği bildirildi.

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

afşin akdere içme suyu projesi Haberi

afşin akdere içme suyu projesi


Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinin 2045 yılına kadar su problemini çözecek olan Akdere İçme Suyu projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.


Eshab-ı Kehf Külliyesi'nin bulunduğu Afşin ilçesi ile bu ilçeye bağlı tüm belde ve köylerin 2045 yılına kadar su problemini ortadan kaldıracak olan 68 milyon TL tutarındaki içme suyu isale hattının temeli, Afşin İlçe Meydanı’nda düzenlenen coşkulu bir törenle atıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, geçmişte faize giden paraların bugün ülkenin her tarafında yatırım olarak millete döndüğünü söyledi. Bir ülkenin hürriyetinin ekonomik bağımsızlıktan geçtiğini ifade eden Ünal, bu nedenle Türkiye’nin IMF’ye olan borcunun tamamını kapattıklarını belirtti. Ünal, şöyle konuştu:


“Biz geldiğimizde bütçenin yüzde 44’ü faize gitmekteydi, böyle bir tabloyla 12 yıl...