24 / 04 / 2024

afyon bolvadin belediyesi yeni hizmet binası nerede

afyon bolvadin belediyesi yeni hizmet binası nerede

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Deprem tedbiri inşaatla başlar!

Bolvadin Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, 3 Şubat 2002 tarihinde yaşanan büyük depremin herkes için önemli bir uyarı olması gerektiğini ve deprem tedbirinin inşaat aşamasında başladığını dile getirdi.

Afyonkarahisar Bolvadin'deki dönüşümde 2. etap başladı!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi'nin 2014 yılında başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2. etabı TEDAŞ karşısında başlıyor.

Afyonkarahisar Yakamoz Villaları'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi Heybeli Termal Tesislerinde bulunun Yakamoz Villaları'nda sona doğru gelindi. Yıllar içerisinde inşaat halinde bırakılan ve pek çok eksiği bulunan 36 villa yeniden yapılarak, hizmete sunulacak.

Afyon Bovadin'de dönüşüm devam ediyor!

Bolvadin Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projelerinin 2'ncisi TEDAŞ karşısındaki bölgede devam ediyor. Bolvadin'in kentsel vizyonuna paralel olarak hazırlanan projelerin uygulanmaya başlanması memnuniyetle karşılanıyor.

Afyon Bolvadin'deki 2. kentsel dönüşüm projesi başladı!

Bolvadin Belediyesinin büyük önem verdiği ve ilk örneğini geçen yıl gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm’de 2. projenin uygulanmaya başlandığı belirtildi.

Bolvadin Alaca'da imar uygulaması başladı!

Bolvadin Belediyesi tarafından başlatılan bir çalışma ile Alaca Mahallesi'nde imar uygulaması için start verildi. Yetkililer, bu alanda Bucak mahallesine açılacak yolun kısa sürede hizmete gireceğini ifade ettiler.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Bolvadin'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Bolvadin Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilen Modern İşhanı'nda (Gillak Pasajı) bulunan işyerinin satışı 19 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

Afyon Bolvadin modern pazaryeri yıl sonunda açılacak!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesine yapılacak olan modern hayvan pazarı yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.Yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak inşaatın bu yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Afyon'un 2030 çevre düzeni planı çizildi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin davetlisi olarak ilimize gelen Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Afyon'un 2030 yılı Akıllı Kent Çevre Düzeni Planını çizdiler.

afyon bolvadin belediyesi yeni hizmet binası nerede Haberi

afyon bolvadin belediyesi yeni hizmet binası nerede


Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.


3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapılan ve 2014 yılında tamamlanması hedeflenen binanın temel atma törenine, Bolvadin ilçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Varol, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Faruk Zeybek, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Çağlar İlden, Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ali ihsan Güngör, İller Bankası Bölge Müdürü Osman Nuri Başaran, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Fatih Han İnşaat şirketinin müteahhitliğini yaptığı belediye hizmet binasının temel atma töreninde ilk konuşmayı yapan Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yaptığımız tüm icraatlarda günü birlik düşünceler içinde olmadık. Bolvadin'e uzun yıllar hizmet verecek projelerin altına...