20 / 04 / 2024

afyon Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

afyon Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor. Emeklilere özel projede sözleşmeler için son gün bugün olarak belirtiliyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekilişi 2016!

Dairelerin 75 metrekare olarak tasarlandığı TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde 300 adet konut emeklilere özel satışa sunuluyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekilişi 2016 detayları...

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri!

Kura yöntemiyle emekliye özel satışa sunulan TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri ne kadar?

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekiliş tarihi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekiliş tarihi açıklandı. Konut fiyatları 85 bin TL'den başlangıç gösteren projede toplamda 300 adet konut emekliye özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Afyon Merkez başvuru 2015!

TOKİ Afyon Merkez'de daire fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1 şeklinde tasarlanan 300 konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez başvuru 2015 detayları...

Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli!

TOKİ Afyon Merkez'de 300 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Afyon Merkez başvuruları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Afyon Merkez projesinde emekli vatandaşlara özel konutlar bulunuyor. İşte, TOKİ Afyon Merkez başvuruları 2015!

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Afyon Merkez Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkarılan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Afyon Merkez'de emekliye özel 300 konut satıyor!

TOKİ Afyon Merkez'de emekliye özel 300 konut satıyor. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor.

Evim Afyon dikey mimaride özel tasarımla yükseliyor!

Lokasyon olarak, Afyonkarahisar'ın yatırım ve yaşam için en değerli noktalarından birine yapılan Evim Afyon'da dikey mimari tercih edildi.

Bengi Özel Güvenlik Hizmetleri şirketinin ihalelere katılması yasaklandı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Bengi Özel Güvenlik Hizmetleri şirketinin ihalelere katılmasını yasakladı...

TOKİ, özel sektörün arazi satışlarına da aracılık ediyor

TOKİ, güvenilirliğinden yararlanmak isteyen özel sektörün arazi satışlarına da aracılık ediyor

İstanbul İl Özel İdaresi, Kartal Disk Lisesi'ne ek bina yaptıracak

İstanbul İl Özel İdaresi, Kartal Disk Anadolu Tekstil Meslek Lisesi ve Tekstil Meslek Lisesi ek bina yapım işi için ihale açtı

afyon Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Haberi

afyon Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

ANTALYA Valisi Muammer Türker, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ile birlikte Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.


Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.


Törende konuşan Vali Türker, Antalya'nın dünyanın ve Türkiye'nin her bölgesinden insanları çekerek gelişmeye, büyümeye devam ettiğini, çok değişik alanlarda yapılan yatırımların kenti büyüterek cazibe merkezi haline getirdiğini anlattı.



Antalya'da uzun süredir sağlık turizmini geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Vali Türker, sağlığın her alanında devlet ve özel sektörün yaptığı yatırımların kentin ekonomik gücü bakımından çok önem taşıdığını ifade etti.


Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner de, Afyonkarahisar'da liyakatle hizmet vermekte olan merkezin Antalya'da şube açmasından duyduğu...