19 / 04 / 2024

Afyon Zafer Mahallesi toki konutları kura

Afyon Zafer Mahallesi toki konutları kura

Kura yöntemiyle emekliye özel satışa sunulan TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri ne kadar?

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Buca Zafer Mahallesi'ne imar barışı da çare olmadı!

Buca Zafer Mahallesi’ndeki 20 evin sahibi İmar Barışı’ndan yararlanmak için başvuru yaptı. Mahalle sakinlerine Buca Belediyesi’nden birer uyarı yazısı gönderildi. Yazıda, İmar Barışı’nda bulunulmasına rağmen evlerdeki bazı eklentilerin 31 Aralık 2017 yılından sonra yapıldığının tespit edildiği belir

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projeden 617 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer başvuruları başladı!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde yer alan 21 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Başvuruların 25 Ocak 2018 –30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde teslimler başlıyor!

Başvuruların 25 Ocak 2018 –30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi projesinde teslim dönemi başlıyor.

Afyonkarahisar Zafer TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ndeki 33 adet konut için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Zafer Mahallesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 33 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Zafer engelli başvuruları başlıyor!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi engelli projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 33 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Afyon Zafer Mahallesi toki konutları kura Haberi

Afyon Zafer Mahallesi toki konutları kura

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde yüzde 12 ya da yüzde 20 peşinde; kalan daire bedeli için 180 ya da 240 ay vade uygulanıyor. 


TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Evleri'nde toplam 300 adet daire emekli kategorisi kapsamında kurayla satılıyor. Projenin kura çekiliş tarihi 27 Ocak 2016 olarak belirlendi. 


Afyon Merkez TOKİ Zafer Mahallesi Konutları 75 metrekarelik 2 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. Projede daire fiyatları yaklaşık 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri!

Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde 283 TL aylık taksitlerle veya 9 bin 700 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için