26 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Bolvadin kültür evi projesi

Afyonkarahisar Bolvadin kültür evi projesi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Afyonkarahisar'a Dinar Kültür Evi inşa edilecek!

Afyonkarahisar'da Dinar Kültür Evi hayata geçirilecek.Bölgeye değer katması beklenen proje Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi'nin hemen yanında bulunan araziye inşa edilecek.

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Afyonkarahisar Emine Erdoğan Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde kendi ismini taşıyan ilim ve kültür merkezinin açılışını yaptı.

İsmet Attila Kültür Kompleksi Afyon'da yükseliyor!

İkinci dönem seçim vaatlerinde, Afyonkarahisar'ı kültür şehri haline getirecek projeler açıklayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhannettin Çoban, Uydukent'e muhteşem bir kültür kompleksi kazandıracak.

Afyonkarahisar'da Müze ve Kültür Merkezi inşaatı yarım kaldı!

AFYONKARAHİSAR’da yapımına 4 yıl önce başlanan ve Türkiye’ye örnek olması beklenen Müze ve Kültür Merkezi Kompleksi inşaatı, ihaleyi alan firma iflas edince yarım kaldı.

Afyonkarahisar'da Kültür ve Turizm projeleri görüşüldü!

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'nde ödüller verildi!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde düzenlenen Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali'nde fkapsamında yapılan flüt yarışmasında dereceye giren Türk, Japon, Rus ve Güney Koreli yarışmacılara ödülleri verildi.

TOKİ, Afyonkarahisar'da müze ve kültür kompleksi inşa ediyor!

TOKİ, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokolle Afyon'da kültürel ve tarihi varlıkların daha iyi ve daha modern şartlarda muhafaza edileceği müze ve kültür kompleksi inşa ediyor

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

Afyonkarahisar Bolvadin kültür evi projesi Haberi

Afyonkarahisar Bolvadin kültür evi projesi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'de ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; ilk ziyaretini spor salonu tesislerinde düzenleyen Vali Yardımcısı Nurullah Kaya; Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve beraberinde bulunan heyet ardından yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi inşaat alanlarında incelemeler gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ilçede yürütülen projeler ve yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür eviyle ilgili bilgiler verdi.

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, "Afyonkarahisar Valiliğimizin tüm ilimizin merkezinde ve ilçelerinde başlatmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili tesisleştirme hamlesinde bugün de...