25 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Bolvadin spor tesisi

Afyonkarahisar Bolvadin spor tesisi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası:1 yaralı!

Afyonkarahisar'a bağlı, Bolvadin ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Afyonkarahisar İli, Bolvadin, Sultandağı ve Çay ilçeleri sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, kazada 7 kişi yaralandı...

Afyonkarahisar için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar İli sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar Bolvadin için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ili Bolvadin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'da tarihi binalar çürümeye terk edildi!

Afyonkarahisar’ı Bolvadin ilçesinde çürümeye yüz tutmuş terk edilmiş tarihi binalar vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor. 

TOKİ Afyonkarahisar 750 konut kurası çekildi!

TOKİ Afyonkarahisar'da inşa edeceği 750 konutun hak sahiplerini, kurayla belirledi. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen kuraya, çok sayıda vatandaş katıldı...

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar Nazende Konutları'nın satışı yapıldı!

Bolgiysan Yatırım A.Ş. tarafından Afyonkarahisar Bolvadin'de hayata geçirilen Nazende Konutları'nda dairelerin ilk satışları başladı.

Afyonkarahisar Bolvadin'de yenileme alanı kararı!

Afyonkarahisar Bolvadin İlçesi'ndeki bazı alanlar yenileme alanı olarak kabul edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Afyonkarahisar Bolvadin spor tesisi Haberi

Afyonkarahisar Bolvadin spor tesisi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'de ziyaret ve temaslar gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; ilk ziyaretini spor salonu tesislerinde düzenleyen Vali Yardımcısı Nurullah Kaya; Kaymakam Adem Öztürk, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçe protokolü ve daire amirleri tarafından karşılandı. Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve beraberinde bulunan heyet ardından yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür evi inşaat alanlarında incelemeler gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ise ilçede yürütülen projeler ve yapımı devam eden spor tesisleri ve kadın kültür eviyle ilgili bilgiler verdi.

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, "Afyonkarahisar Valiliğimizin tüm ilimizin merkezinde ve ilçelerinde başlatmış olduğu sportif faaliyetlerle ilgili tesisleştirme hamlesinde bugün de...