18 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Cezaevi son durum

Afyonkarahisar Cezaevi son durum

Adalet Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’da inşa edilen cezaevinde sona gelindi. İnşaatı hızlanan binanın yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

Son 5 yılda 94 cezaevi inşa edildi! 

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan rapora göre Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 94 cezaevi inşa edildi. Raporda yer alan detaylara göre halen 26 bölgede cezaevi inşaatı devam ediyor. 

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat 2019 projesinde yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Modern Sanayi Sitesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 382 adet dükkanın kaba inşaatını 2019 sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Afyonkarahisar Cezaevi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adalet Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’da inşa edilen cezaevinde sona gelindi. İnşaatı hızlanan binanın yakın zamanda tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar son başvuru tarihi 28 Eylül!

Başvuruların 2 Temmuz tarihi itibariyle başladığı TOKİ Afyonkarahisar İscehisar için son başvuru tarihi 28 Eylül olarak belirlendi.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Afyonkarahisar Zafer TOKİ son sözleşme tarihi bugün!

Afyonkarahisar Zafer TOKİ projesinde yer alan 33 adet konut için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Afyonkarahisar Cezaevi son durum Haberi

Afyonkarahisar Cezaevi son durum

Adalet Bakanlığı tarafından birçok şehir inşa edilen biner kişilik 50 yeni cezaevinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yapımı süren cezaevi tamamlanma aşamasına gelindi. 

Yeni teknolojilerle inşa edilen cezaevinde sona yaklaşıldı. FETÖ davalarında hüküm giyen çok sayıda mahkumun bu cezaevine nakledilmesi planlanıyor. 

Hummalı çalışmaların devam ettiği inşaatın kısa süre tamamlanmasının ardından, çevre düzenlemesine...