19 / 04 / 2024

Afyonkarahisar projeleri

Afyonkarahisar projeleri

Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, bölgedeki turizm projelerini ve yatırımlarını anlattı. Avcı, özellikle kültür ve turizm alanında çok ciddi hamleler gerçekleştiğini belirtti.

Afyonkarahisar'da hizmet rekorları kırılacak!

"Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Afyonkarahisar'da bizim dönemimizde yol, su, kaldırım, çocuk parkı ve diğer hizmetlerin sağlamasında rekorlar kırıldı. İnşallah gelecek yıllarda da yaptığımız hizmetler artarak devam edecek" dedi.

Afyonkarahisar'daki tarihi yapılar restore ediliyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Kültür ve Sanat Merkezi, Bedesten Çarşısı ve Ot Pazarı Camii etrafında incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Halı Saha ve Sosyal Tesisi yaza hazır!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un talimatlarıyla ilçeye kazandırılacak olan Halı Saha ve Sosyal Tesis'te çalışmalar hızla devam ediyor.

Afyonkarahisar'da emekliler için 300 konut yetersiz!

Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ile güzel bir söyleşi gerçekleşti. Ege, önümüzdeki süreçte TOKİ 2. ve hatta 3. Etap çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Uğur Serdar Kargın Afyon'daki projeleri anlattı!

Afyonkarahisar’ın emirdağ İlçe Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yaşamlarını Avrupa’da sürdüren Emirdağlı gurbetçileri yaz aylarında Emirdağ’da tutacak projeleri açıkladı.

Afyonkarahisar'da 72 adet arıtma tesisi hayata geçecek!

117 Milyon TL'lik dev yatırımlar Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da inşa edilecek olan toplam 72 adet tesisten 44 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Veysel Eroğlu Afyon'da 28 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da inşa edilecek olan toplam 72 adet tesisten 44 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 28 adet tesisin ise temelini atacak.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Afyonkarahisar'da organize hayvancılık bölgesi kurulacak!

Afyon Valisi Güner: "Bu şehirde hayvancılık var olacak, uluslararası ihracat devam edecek diyorsak, kendimizi geliştirmek, marka tescillerimizi yapmak, kendimizi daha fazla denetletmek, işi daha ileri hale getirmek zorundayız" dedi.

Afyonkarahisar'da güzergah eylemi yapıldı!

Afyon şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve ulaşımı düzenli hale getirmek amacıyla aldığı güzergah değişikliği kararını protesto eden otobüs ve minibüs şoförleri, valiliğe yürümek üzere yolu trafiğe kapattı.

Afyonkarahisar Belediyesi tuzdan enerji üretecek!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyonkarahisar projeleri detayları...

TOKİ Afyonkarahisar Merkez’de 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar’da 240 ay taksitle ucuz konut imkanı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Hocalar’da! Ucuz konut fırsatlarını kaçırmayın!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Hocalar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ’da 2+1 daireler 2 bin 280 TL taksit fırsatıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Emirdağ Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ulaştırma Bakanlığı'nın Afyonkarahisar'daki projeleri mecliste!

Afyonkarahisar'da Bakanlığın 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi. Proje, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim projeleri arasındaydı.

Uğur Serdar Kargın Afyon'daki projeleri anlattı!

Afyonkarahisar’ın emirdağ İlçe Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yaşamlarını Avrupa’da sürdüren Emirdağlı gurbetçileri yaz aylarında Emirdağ’da tutacak projeleri açıkladı.

TOKİ'nin Afyonkarahisar projeleri konuşuldu!

AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı ile birlikte ilçelerin belediye başkanları TOKİ M. Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek, istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi sosyal tesislere yatırım yapıyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, 2009 seçimlerinden sonra tecrübeli siyasetçi Burhanettin Çoban'la imza attığı hizmetlerle hemşerilerinin gönlünde taht kurdu. Ülke çapında yapılan yarışmalarda belediyenin önemli projeleri ödüller aldı...

Prim yapan konut projeleri!

2012 yılında satışa çıkan konut projeleri bir sene boyunca yatırımcısına ne kadar kazandırdı dersiniz? İşte prim yapan o konut projeleri...

Avrupa Yakası konut projeleri 2013!

İster yatırım ister oturum amaçlı olsun, İstanbul Avrupa Yakası'nda konut arayanlara özel bölgedeki satış süreci devam eden projeleri inceledik. İşte satışı devam eden Avrupa Yakası konut projeleri 2013..

Afyonkarahisar projeleri Haberi

Afyonkarahisar projeleri

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Yabancılara yönelik en önemli, ilk hedef pazarımız da Arap turizmi. Çünkü Araplar hem kaplıca termal turizmine hem de sağlık turizmine çok meraklılar." dedi.


Bazı temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Bakan Avcı, İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl beldesinde bir termal otelde düzenlenen Gazlıgöl Yaylabağı Turizm Havzası yatırımcı ve işadamları ile buluşma toplantısına katıldı.


Avcı, burada yaptığı konuşmada, son 15 yılda Afyonkarahisar'ın özellikle kültür ve turizm alanında çok ciddi hamleler yaptığını belirtti.


Özellikle termal tesis, kaplıca ve sağlık turizmi alanında kentte önemli ilerlemeler kaydedildiğini ifade eden Avcı, kentte 4 termal turizm alanı bulunduğunu bildirdi.


Avcı, hem tesis sayısının, hem hizmet kalitesinin arttığını ancak Afyonkarahisar'ın bundan çok dafa fazlasını yapabilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "İnşallah önümüzdeki 10 yıl içesinde Afyonkarahisar artık...