28 / 03 / 2024

Afyonkarahisar Spor Kompleksi nerede

Afyonkarahisar Spor Kompleksi nerede

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Üsküdar Cüneyt Çakır Spor Kompleksi açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Ünalan'da hayata geçirdiği Cüneyt Çakır Spor Kompleksi ve 5 derslikli bilgi evi vatandaşların hizmetine açıldı.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

Bursa Yıldırım Spor Kompleksi’nde geri sayım başladı!

Bursa Yıldırım'da inşa edilen Yıldırım Spor Kompleksi’nin inşaatı sürüyor. Kompleks, yurt içi ve yurt dışı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Dilovası Diliskelesi'ne spor kompleksi geliyor!

Dilovası'nın Diliskelesi Mahallesi’nde spor kompleksi inşa edilecek. Projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

İlçedeki gençlerin, öğrencilerin faaliyetleri açısından büyük imkanlar sağlayacak olan Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona yaklaşıldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

İşte Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue projesi!

Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi The Venue hakkında açıklamalarda bulundu. Özbek, " Projenin bütününde müze, müze ile birlikte de stat turu uygulamaları var. Aslantepe'deki yerimiz farklı bir mekan haline gelecek." dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde basketbol salonu inşa edilecek!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde yapılması düşünülen basketbol salonu projesine Mart ayı içinde start vererek temel atmayı planlıyor. Proje 2 yıl içerisinde bitirilecek.

Cemal Kamacı Spor Kompleksi yeniden inşa ediliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Kamacı Spor Kompleksi'nin kapasitesini artırarak yeniden inşa edilecek.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalar başladı!

Nevşehir'de hizmete kazandırılması amaçlanan Kapadokya Spor Kompleksi için çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yükseliyor!

Kent genelinde gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve steril ortamda spor yapmasını sağlamak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi “Spor Kompleksi”nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi nerede Haberi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi nerede


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş'tan spor kompleksinin tanıtılması için çalışma yapılmasını isteyen Vali Güner, "Burada yapılması gereken, otellerle görüşülüp otel müşterilerinin de bu alanı tanımasını sağlamak. Burayı sıradan bir kamu yatırımı gibi yönetmemek lazım. 

Buradan kamunun para kazanmasını sağlamak gerekiyor" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da spor kompleksinin birçok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirtti. 

Maliyeti 60 milyon lira olan projede, 15 bin kişilik stadyum, 500 kişilik kapalı spor salonu, 1000 kişilik veya 3000 kişilik kapalı spor salonu, tenis kortu, su kayak tesisi, yarı olimpik yüzme havuzu, kamp eğitim merkezi, 2 açık tenis kortu, 2 portatif tribün, atletizm sahası, 8 doğal çim yüzeyli futbol sahası, 2 sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 2'li soyunma odası, 1 lojman ve...