23 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Yayla Termal satılık devremülk

Afyonkarahisar Yayla Termal satılık devremülk

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Alila Deluxe Termal Hotel-SPA 240 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Demirçevre Mahallesi'nde yer alan Alila Deluxe Termal Hotel'i 240 milyon 406 TL'ye icradan satılıyor.

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Afyonkarahisar'da 155 milyon TL'ye satılık termal otel!

Afyonkarahisar Demirçevre Köyü’nde bulunan beş yıldızlı termal otel açık artırma usulü ile 154 milyon 952 bin 24,07 TL bedelle 18 Ocak'ta satılacak...

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Afyonkarahisar'a 71 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Afyonkarahisar Zemzem Termal Otel işletme Sahibi Murat Uçan, 2017 yılında açılacak 71 milyon TL maliyetindeki otelle birlikte şehre deniz geleceğini belirtti.

Afyonkarahisar Akrones Termal Otel Ağustos'ta açılıyor!

Afyonkarahisar Ağustos ayının sonunda dev bir yatırıma kavuşuyor. Beş yıldızlı Akrones Termal otel 850 yatak kapasitesine ve UEFA standartlarında bir futbol sahasına sahip olacak. Otel, 350 kişiye istihdam sağlayacak.

Afyonkarahisar Yakamoz Villaları'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediyesi Heybeli Termal Tesislerinde bulunun Yakamoz Villaları'nda sona doğru gelindi. Yıllar içerisinde inşaat halinde bırakılan ve pek çok eksiği bulunan 36 villa yeniden yapılarak, hizmete sunulacak.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Yayla Termal Afyonkarahisar iletişim!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde inşa edilen Yayla Termal projesi'nde 81,95 metrekareden başlangıç gösteren daireler yer alıyor. Hisse tapulu devremülk dairelerin yer aldığı proje Yayla Termal Turizm tarafından inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Afyonkarahisar Salutaris Termal'de 11 bin 900 TL'ye devremülk!

150 bin metrekare alan üzerinde hayata geçen Salutaris Termal Tesisleri'nde toplam 14 blok hayata geçiyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden meydana gelen devremülklerde 11 bin 900 TL'den başlıyor.

Afyonkarahisar Yayla Termal satılık devremülk Haberi

Afyonkarahisar Yayla Termal satılık devremülk

Afyonkarahisar Yaylabağı-Gazlıgöl Termal mevkiinde hayata geçen Yayla Termal Tesisleri, villa ve apart dairelerden meydana geliyor.


Yayla Termal Tesisleri, Yayla Termal Turizm Gıda İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede hisse tapulu devremülk daireler satışa sunuluyor.


Eskisehir – Afyonkarahisar Karayolu 20. kilometresinde hayata geçen projede her bir hisse yılda 10 gün kullanım hakkı ile tapulandırılıyor.


Yayla Termal Tesisleri'nde bay ve bayan yüzme havuzları, fitness center, alışveriş merkezi, bay ve bayan Türk hamamları, SPA merkezi, sauna, restaurant ve cafe, tenis, rehabilitasyon merkezi, oyun bahçeleri, voleybol ve bovling gibi sosyal alanlar yer alıyor.


Afyon Yayla Termal'de 121,95 metrekareden başlayan 3 oda 1 salon dublex daireler, 81,95  metrekareden başlayan 1 oda 1 salon apart dairelerden meydana geliyor.


Adres: Kadınana Caddesi No:2 Afyonkarahisar 


Yayla Termal Tesisleri iletişim

Tel: 0272...