26 / 04 / 2024

ağaç aş genel müdürü nereye atandı

ağaç aş genel müdürü nereye atandı

İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Genel Müdürlüğüne atandı. İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan ise İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

EÜAŞ 163 personel alımında kontenjanlar belli oldu! Başvurular az önce başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) personel alımı yapacağını geçtğimiz günlerde açılalmıştı. Başvuru tarihi ve kontenjam listesi belli oldu. Başvurular az önce başladı. Fırsatı kaçırmayın! İşte EÜAŞ başvuru detayları...

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Lefkoşa Genel Hastanesi'nin ek binaları inşa ediliyor!

Kıbrıs'ın güneyinde 'Lefkoşa Genel Hastanesi' karşısında koronavirüs hastaları için yeni ek binalar inşa ediliyor. 

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum'daki gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum İli, Pasinler İlçesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. İhale 21 Nisan tarihinde yapılacak.

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı oldu!

Sektörde 2006 yılından beri faaliyet gösteren İzocam Ticaret ve Sanayi AŞ Genel Direktörlük görevine Murat Savcı atandı...

ağaç aş genel müdürü nereye atandı Haberi

ağaç aş genel müdürü nereye atandı


İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürü Eyyüp Karahan´ın İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan, Genel Müdürlük görevine getirildi.


İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlük görevini 7 yıldır sürdüren Eyyüp Karahan, görevini Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Murat Ermeydan´a devretti.  


Genel Müdür olarak atanan Ermeydan ise Genel Müdür Yardımcılığı görevini Proje Uygulama Müdürü İsmail Akyol´a devretti.




Ağaç A.Ş.'de kim, görevini kime teslim etti?


İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen Eyyüp Karahan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlük koltuğunu yardımcısı Murat Ermeydan´a bıraktı.


İBB İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ Genel Müdürlüğü´nde gerçekleşen görev teslim törenine İBB Genel Sekreter Yardımcısı Eyyüp Karahan, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal...