29 / 03 / 2024

ağaoğlu bünyesinde kredi

ağaoğlu bünyesinde kredi

Ali Ağaoğlu, peşinatı yüzde 12.5'e düşürmesinin ve taksit sayısını 240'a çıkarmasının sırrını açıkladı.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

Ağaoğlu grubu iki ismi bünyesine kattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, deneyimli iki ismi bünyesine kattı. Murat Uluğ Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu.

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Murat Uluğ Grubun Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu. Uluğ ve Kutluğ aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Ağaoğlu Gemlik Körfezi'nde RES yatırımı yapacak!

Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde rüzgar enerji santralleri (RES) yatırımları yapmak amacıyla kurulan Bakır Enerji Elektrik üretim AŞ, Kürekdağı RES projesi kapsamında Gemlik Körfezi’nde yatırım yapacak

Dap Yapı Ağaoğlu Şirketlerinden biri olan Eltes İnşaat'ı satın aldı!

DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe önemli bir anlaşmaya imza atarak, sektörün önde gelen firmalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Eltes İnşaat Tesisat Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldı.

ağaoğlu bünyesinde kredi Haberi

ağaoğlu bünyesinde kredi


Ağaoğlu İnşaat, Akbank ve Vakıfbank'taki mevduatından faiz almayacak ve Starland projesinden konut almak isteyenlere bu bankalardan uygun koşullu kredi kullandıracak..


Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun İstanbul Ataşehir'deki My World projesinin 354 konutluk Starland (Yıldız Ülkesi) etabı, yeni bir finansman modeli ile satışa çıktı. Akbank ve Vakıfbank'ın çözüm ortaklığıyla, şirketin bu bankalardaki mevduatına karşılık faiz alınmayacak ve konut almak isteyenlere bu bankalar aracılığıyla yüzde 12.5'i peşin olmak üzere 7 ay ödemesiz uzun vadeli konut kredisi kullandırılacak. Peşinata göre ödemesiz ve sıfır faizli dönem 13 aya kadar uzayabilecek. Finansman modeli 240 aya kadar vade olanağı tanıyor. Faiz oranları ise 12 aylık ödemede yüzde 0,47'den başlıyor ve 240 ayda yüzde 1,21'e çıkıyor. Dün düzenlenen basın toplantısında...