26 / 04 / 2024

Ağaoğlu bursa oteli

Ağaoğlu bursa oteli

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ağaoğlu'nun Mahmutbey'deki oteli satıldı!

Edip GYO'nun Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde Ağaoğlu ile geliştirmiş olduğu otel projesinin natamam haliyle satışı yapıldı.

Ağaoğlu'nun Uludağ'daki Oteli imara aykırı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Ağaoğlu'ndan 330 milyon liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Mis Group, Ağaoğlu projelerine hizmet vermeye başladı!

Türkiye'de 26 yıldır faaliyet gösteren Mis Group, İstanbul Agaoğlu My Village, Ağaoğlu Andromeda, Ağaoğlu My Ofice, My Prestige, Ege Bursa HarmonyTowers, Taş Yapı Alrnondhill gibi önemli projeleri portföyüne kattı.

Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'daki oteline mühür vuruldu!

Ali Ağaoğlu'nun Bursa Uludağ'da yer alan My Resort adlı oteli mühürlendi...

Ali Ağaoğlu çalışanlarına özel gece düzenledi!

Ali Ağaoğlu Uludağ'da açtığı yeni oteli My Mountain'in çalışanları için özel düzenledi. Ağaoğlu otelin 1200 personelliyle bir araya geldi...

Ali Ağaoğlu, konuklarını Ağaoğlu My Resort'te ağırladı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Uludağ'daki oteli Ağaoğlu My Resort'un her mevsim ayrı bir güzelliği olduğunu göstermek için hafta sonları İstanbul elitlerini dağda ağırlıyor.

Ali Ağaoğlu, Kartanesi 'ni satın aldı

Uludağ"a yaptığı yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Ali Ağaoğlu, Uludağ 2. Gelişim Bölgesi"nin en prestijli oteli olan Kartanesi"ni satın aldı

Ali Ağaoğlu Emlak Konut GYO 'yu halka arzda geçmek istiyor!

Türkiye"nin önde gelen marka konut üreticilerinden olan Ağaoğlu şžirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ"da kendi grubuna ait My Resort Oteli"de yaptığı basın toplantısında 2010 yılı icraatlarını ve 2011 hedeflerini açıkladı

Ağaoğlu My Resort Eylül'de açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu´nun Uludağ´daki oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl dağ sezonunu erken açıyor

Ağaoğlu bursa oteli Haberi

Ağaoğlu bursa oteli

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Yapılan haberlerde Uludağ'ın orman kanunu ile yönetilemeyeceği, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun inadından vazgeçerek Uludağ'ın yönetimini Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne vermesi gerektiği, Uludağ'ın ötekileştirildiği ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının Bursa'ya gıcıklığının olduğu gibi akla ziyan ifadeler yer almaktadır. Keşke bu toplantıda yapılan açıklamaları haberleştiren basın mensupları, otel yöneticilerinden aldığı bilgilere ilave olarak Uludağ Milli Parkı Müdürlüğü veya Bursa'da bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Bursa Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile de konuşarak yazısını yazmış olsa idi. O zaman inanıyoruz ki bu tür yanlışlıklara düşülmezdi.


Ağaoğlu Hotel için bakanlığımızca tahsis yapılmış, ancak tahsis sınırlarının dışına çıkılarak imar planına aykırı olarak orman alanına kaçak bina yapılmıştır. Bu kaçak binalar 2000 yılından önce...