25 / 04 / 2024

Ağaoğlu daire

Ağaoğlu daire

Ağaoğlu bir günde 326 daire sattı. Ağaoğlu, Dubai'deki emlak fuarında bir Körfez fonuna 115 milyon dolar değerinde 254 daire sattı, 72 tane de bireysel satış gerçekleştirdi.

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları!

Çekmeköy Park Evleri Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor. Proje zemin + 14 katlı olarak yükseliyor...

Ağaoğlu Panora Ankara satış ofisi!

Ağaoğlu İnşaat 2 milyar dolar 200 milyon lira yatırım bedeliyle Panora Ankara projesini hayata geçiriyor. Projede en küçük daire 3+1 olarak tasarlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Konutları fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Çekmeköy Park Ağaoğlu daire fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat imzasına sahip Çekmeköy Park Ağaoğlu'da yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Çekmeköy Park Ağaoğlu daire fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip projede toplamda 739 adet daire yer alıyor.

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

Ağaoğlu Çekmeköy Park satış ofisi!

3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ağaoğlu daire Haberi

Ağaoğlu daire

Dünyada Çin'den sonra müteahhitlik sektöründe ikinci sırada yer alan Türkiye, Dubai'de düzenlenen “Cityscape Global 2014” gayrimenkul fuarına damgasını vurdu. Türk gayrimenkul sektörünün devleri, Körfez başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yatırımcılara projelerini tanıttı ve yüksek satış rakamlarına imza attı. Ağaoğlu, bir günde Maslak 1453 projesinden 326 daire satışı gerçekleştirdi. Körfez'den Türkiye'ye yoğun bir talep olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fon, Maslak 1453 projemizden 115 milyon dolar değerinde 254 daire satın aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık” dedi. İstanbul Finans Merkezi projesinde ise ruhsat aşamasında olduklarını belirten Ağaoğlu, “Önümüzdeki günlerde ruhsatı alır, bu projeyi de satışa sunarız. Eğer İstanbul Finans Merkezi projesini bugün burada satışa...